Изберете
Вашата количка

Killerbody Nissan Skyline R34 body, clear kit, 195mm

Killerbody Nissan Skyline R34 body, clear kit, 195mm
Killerbody Nissan Skyline R34 body, clear kit, 195mm
Killerbody Nissan Skyline R34 body, clear kit, 195mm
Killerbody Nissan Skyline R34 body, clear kit, 195mm
Killerbody Nissan Skyline R34 body, clear kit, 195mm
 • Наличност: Имаме го
 • Производител: Killerbody
 • Номер: KB48626
 • Тегло: 0.30кг.
70.40лв.
Без данък: 58.67лв.

За покупка на части, аксесоари и консумативи на обща стойност над 120лв. ние доставяме безплатно до избран от вас офис на Еконт.

За всички покупки на части, аксесоари и консумативи на обща стойност до 120лв. цената за доставка до офис на Еконт или Спиди е не повече от 8.70лв. До посочен от вас адрес доставката с Еконт или Спиди е 12.60лв. Посочените цени са без значение от обема и теглото на поръчката.

Всички поръчки, направени до 14:30ч., се обработват и изпращат същия ден. Ако има забава заради недостатъчна наличност във физическия ни магазин, изпращането се извършва на следващия работен ден.

Вземете поръчката си от нашия физически магазин и спестете от цената за доставка. При финализиране на заявката си ще имате опция за маркиране, указваща, че ще вземете своята покупка от нашия магазин.

Може да направите своята заявка и по телефона. Позвънете на 0887 190 917 и ние ще обработим поръчката за вас.

Описание

Кит за сглобяване на детайлно лицензирано купе на Nissan Skyline R34 от Killerbody за онроуд модели в мащаб 1/10. В комплекта ще намерите всичко необходимо, за да дадете на своето онроуд шаси истински реализъм и много детайлност.

Купето трябва да бъде изрязано и напаснато по вашето шаси. Необходимо е да изрежете и напаснете предната броня, задната брояна и задния дифузер. След което следва да боядисате отделни части с цвят или цветова комбинация по ваш избор. За целта е необходимо да използвате специализирана боя за лексан, която ще намерите в нашия магазин.

Следващата стъпка е да сглобите вече боядисаните части. Не забравяйте преди това да махнете защитното външно фолио на купето и частите. За сглобяването може да използвате здравата двойнолепяща лепенка от комплекта или да използвате друга, по ваш избор. След което започва най-забавната част - монтирането на различните аксесоари от комплекта, като страничните огледала, антената на покрива, основите са фаровете и стоповете, предните чистачки, задната чистачка и т.н.

Включените в комплекта аксесоари за купето могат да бъдат закупени и отделно, като резервна част под формата на кит. Ще ги намерите в нашия магазин под номер KB48647.

В комплекта ще намерите детайлна инструкция с описание и илюстрации за сглобяването на цялото купе. За монтирането на части като страничните огледала и чистачките ще бъде необходимо да направите малки отвори в купето. Размера им е посочен в инструкцията, а за ваше улеснение, мястото, където трябва да направите всеки отвор е маркирано на самото купе.

Основите за фаровете и стоповете са фабрични хромирани и подготвени за монтаж. Закрепването им към купето става посредством здравата лепенка от комплекта или с двойнолепяща лента по ваш избор.

За фаровете и стоповете може да използвате светододи с размер 5mm (не са включени в комплекта) или готов кит за осветление (не е включен в комплекта) със светодиоди в същия размер. Светодиодите влизат свободно в основите, без излишна хлабина. За фиксирането им следва да използвате включените в комплекта фиксатори, които могат да бъдат демонтирани, в случай на необходимост от подмяна на светодиод. Фиксаторите се предлагат и като отделна резервна част с номер KB48063, която може да намерите в нашия магазин.

Може да закупите и готово боядисано купе на Nissan Skyline R34, с всички монтирани към него части. Ще го намерите в син металик под номер KB48716, в перлено бяло под номер KB48644, в златно шампанско под номер KB48645 и в зелено шампанско под номер KB48646 в нашия магазин.

Технически параметри:
 • ширина от калник до калник: 195mm;
 • разстояние от предния до задния мост: 257mm;
 • мащаб: 1/10.

Купето е подходящо за повечето онроуд шасита в стандартния 1/10 мащаб и ширина от 190mm до 200mm.

Комплекта включва:

 • небоядисано, неизрязано и неразпробито купе на Nissan Skyline R34;
 • неизрязани и небоядисани предна и задна броня, заден дифузер;
 • хромирани основи за фаровете, във всяка от тях може да монтирате по 3 светодиода с размер 5mm (къси светлини, дълги светлини и мигачи;
 • хромирани основи за задните светлини, във всяка от тях може да монтирате по 2 светодиода с размер 5mm (по две габаритни светлини или по една габаритна светлина и по един мигач);
 • разнообразни аксесоари като предни чистачки, задна чистачка, странични огледала, накрайник за ауспух и др.
 • стикери за рамките на прозорците;
 • различни други стикери;
 • маски за облепване на прозорците, фаровете и стоповете преди започване на боядисването;
 • инструкция за изрязване и сглобяване на цялото купе, както и за монтажа на отделните части.

Отзиви за този продукт

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Тагове: onroad body
За да осигури своята пълна функционалност, онлайн магазин Нитро Планет използва бисквитки. Подробности ще намерите в раздел Лични данни. С натискането на бутон "Съгласявам се" вие се съгласявате както с предоставянето на свои лични данни, така и с Общите условия на Нитро Планет.