Изберете
Вашата количка

Боя за купета

Купетата на радиоуправляемите модели са изработени от поликарбонат (лексан). Той е тънък и гъвкав, подложен на голямо натоварване в процеса на експлотация. За боядисването му са разработени специални бои под формата на спрей, които запазват еластичността си дори след продължителна употреба. Именно това са продуктите, които ще намерите в тази категория. Използването на пластификатори и бои за автомобилни брони е неподходящо, защото те ще се напукат в следствие на удари, усукване и преобръщане на вашия модел.

Нанасянето на боята, с много малки изключения, се извършва винаги от вътрешната страна на купето. Боядисването се извършва на няколко тънки слоя, като всеки следващ слой се нанася след изсъхването на предходния (съхне за около 5-7 минути при стайна температура). След боядисването с основния цвят, в зависимост от избора му, е добре плътността му да бъде подсилена с финален слой в черно или бяло. За светлите и флуорисцентни цветове се препоръчва използването на бяло, за по-тъмните цветове - черно.

След приключване на боядисването, преди да поставите лепенките (прозорци, фарове, стопове и т.н.), не забравяйте да отстраните външното защитно фолио от купето.

Производител: Ghiant Номер: RCC 944
Ярко зелена, готова за употреба и бързо съхнеща боя за поликарбонат. Устойчива на масло и гориво. Преди употреба разклатете добре за около 2 минути. Боядисвайте с плавни движения от разстояние 20-30cm. Нансяйте на няколко тънки слоя. Изчаквайте 5 минути преди нанасянето на всеки следващ слой.След уп..
13.20лв.
Без данък:11.00лв.
Производител: Ghiant Номер: RCC 019
Бананено жълта, готова за употреба и бързо съхнеща боя за поликарбонат. Устойчива на масло и гориво. Преди употреба разклатете добре за около 2 минути. Боядисвайте с плавни движения от разстояние 20-30cm. Нансяйте на няколко тънки слоя. Изчаквайте 5 минути преди нанасянето на всеки следващ слой.След..
13.20лв.
Без данък:11.00лв.
Производител: Ghiant Номер: RCC 1021
Тъмно синя с интересни и различни нюанси, готова за употреба и бързо съхнеща боя за поликарбонат. Устойчива на масло и гориво. Преди употреба разклатете добре за около 2 минути. Боядисвайте с плавни движения от разстояние 20-30cm. Нансяйте на няколко тънки слоя. Изчаквайте 5 минути преди нанасянето ..
14.50лв.
Без данък:12.08лв.
Производител: Ghiant Номер: RCC 1022
Червена с интересни и различни нюанси, готова за употреба и бързо съхнеща боя за поликарбонат. Устойчива на масло и гориво. Преди употреба разклатете добре за около 2 минути. Боядисвайте с плавни движения от разстояние 20-30cm. Нансяйте на няколко тънки слоя. Изчаквайте 5 минути преди нанасянето на ..
14.50лв.
Без данък:12.08лв.
Производител: Ghiant Номер: RCC 1024
Лилава с интересни и различни нюанси, готова за употреба и бързо съхнеща боя за поликарбонат. Устойчива на масло и гориво. Преди употреба разклатете добре за около 2 минути. Боядисвайте с плавни движения от разстояние 20-30cm. Нансяйте на няколко тънки слоя. Изчаквайте 5 минути преди нанасянето на в..
14.50лв.
Без данък:12.08лв.
Fluorescent Birdie purple, 150ml.
Очаква се
Производител: Ghiant Номер: RCC 1013
Флуорисцентно лилава, готова за употреба и бързо съхнеща боя за поликарбонат. Устойчива на масло и гориво. Преди употреба разклатете добре за около 2 минути. Боядисвайте с плавни движения от разстояние 20-30cm. Нансяйте на няколко тънки слоя. Изчаквайте 5 минути преди нанасянето на всеки следващ сло..
13.20лв.
Без данък:11.00лв.
Производител: Ghiant Номер: RCC 1008
Флуорисцентно зелена, готова за употреба и бързо съхнеща боя за поликарбонат. Устойчива на масло и гориво. Преди употреба разклатете добре за около 2 минути. Боядисвайте с плавни движения от разстояние 20-30cm. Нансяйте на няколко тънки слоя. Изчаквайте 5 минути преди нанасянето на всеки следващ сло..
13.20лв.
Без данък:11.00лв.
Fluorescent Ruby red, 150ml.
Очаква се
Производител: Ghiant Номер: RCC 1010
Флуорисцентно червена, микс между червено и оранжево, готова за употреба и бързо съхнеща боя за поликарбонат. Устойчива на масло и гориво. Преди употреба разклатете добре за около 2 минути. Боядисвайте с плавни движения от разстояние 20-30cm. Нансяйте на няколко тънки слоя. Изчаквайте 5 минути преди..
13.20лв.
Без данък:11.00лв.
Производител: Ghiant Номер: RCC 1011
Флуорисцентно ярко оранжева, готова за употреба и бързо съхнеща боя за поликарбонат. Устойчива на масло и гориво. Преди употреба разклатете добре за около 2 минути. Боядисвайте с плавни движения от разстояние 20-30cm. Нансяйте на няколко тънки слоя. Изчаквайте 5 минути преди нанасянето на всеки след..
13.20лв.
Без данък:11.00лв.
Производител: Ghiant Номер: RCC 211
Светло синя, готова за употреба и бързо съхнеща боя за поликарбонат. Устойчива на масло и гориво. Преди употреба разклатете добре за около 2 минути. Боядисвайте с плавни движения от разстояние 20-30cm. Нансяйте на няколко тънки слоя. Изчаквайте 5 минути преди нанасянето на всеки следващ слой.След уп..
13.20лв.
Без данък:11.00лв.
Производител: Ghiant Номер: RCC 945
Оранжева, готова за употреба и бързо съхнеща боя за поликарбонат. Устойчива на масло и гориво. Преди употреба разклатете добре за около 2 минути. Боядисвайте с плавни движения от разстояние 20-30cm. Нансяйте на няколко тънки слоя. Изчаквайте 5 минути преди нанасянето на всеки следващ слой.След употр..
13.20лв.
Без данък:11.00лв.
Производител: Ghiant Номер: RCC 932
Син металик, готова за употреба и бързо съхнеща боя за поликарбонат. Устойчива на масло и гориво. Преди употреба разклатете добре за около 2 минути. Боядисвайте с плавни движения от разстояние 20-30cm. Нансяйте на няколко тънки слоя. Изчаквайте 5 минути преди нанасянето на всеки следващ слой.След уп..
13.20лв.
Без данък:11.00лв.
Показани 1 от 12 | 25 (3 Страници)
За да осигури своята пълна функционалност, онлайн магазин Нитро Планет използва бисквитки. Подробности ще намерите в раздел Лични данни. С натискането на бутон "Съгласявам се" вие се съгласявате както с предоставянето на свои лични данни, така и с Общите условия на Нитро Планет.