Изберете
Вашата количка

XeRun Axe R2 Brushless ESC, Sensored, FOC

XeRun Axe R2 Brushless ESC, Sensored, FOC
XeRun Axe R2 Brushless ESC, Sensored, FOC
Очаква се
XeRun Axe R2 Brushless ESC, Sensored, FOC
XeRun Axe R2 Brushless ESC, Sensored, FOC
XeRun Axe R2 Brushless ESC, Sensored, FOC
 • Наличност: Очаква се
 • Производител: Hobbywing
 • Номер: HW30112102
 • Тегло: 0.30кг.
335.20лв.
Без данък: 279.33лв.

За покупка на части, аксесоари и консумативи на обща стойност над 120лв. ние доставяме безплатно до избран от вас офис на Еконт.

За всички покупки на части, аксесоари и консумативи на обща стойност до 120лв. цената за доставка до офис на Еконт или Спиди е не повече от 8.70лв. До посочен от вас адрес доставката с Еконт или Спиди е 12.60лв. Посочените цени са без значение от обема и теглото на поръчката.

Всички поръчки, направени до 14:30ч., се обработват и изпращат същия ден. Ако има забава заради недостатъчна наличност във физическия ни магазин, изпращането се извършва на следващия работен ден.

Вземете поръчката си от нашия физически магазин и спестете от цената за доставка. При финализиране на заявката си ще имате опция за маркиране, указваща, че ще вземете своята покупка от нашия магазин.

Може да направите своята заявка и по телефона. Позвънете на 0887 190 917 и ние ще обработим поръчката за вас.

Описание

Контролер XeRun Axe R2 за безчетков сензорен електромотор. Поддържа управление на цялата XeRun Axe R2 серия мотори на Hobbywing. Не може да се използва с други четкови или безчеткови мотори. Разполага с технологията FOC (Field-Oriented Control) на Hobbywing за изключително прецизно управление на модела. Подходящ за цялата TRX-4 и TRX-6 серия катерачи на Traxxas.

Сензорната връзка между контролер и мотор от Axe R2 вариантите в съчетание с FOC ще ви предоставят огромен въртящ момент дори при бавно движение на катерача. Нещо повече. Благодарение на тях мотора ще поддържа зададените от вас обороти от дистанционното управление без значение колко стръмен терен изкачвате или спускате.

XeRun Axe R2 контролера разполага със защита срещу погрешно свързване (поляритета) на захранващите акумулатори. Което означава, че дори да обърнете плюса и минуса при свързване на акумулатора, контролера е защитен. В допълнение - контролера е водозащитен с клас на защита IP-67.

Разполага с 2 режима на работа. В първия режим (rock crawler) спирачката е елиминирана с цел удобно и бързо маневриране с катерача. Във втория режим (normal) спирачката е активирана. На практика, конкретно за катерачите, втория режим е рядко използван, затова ви препоръчваме да използвате първия (rock crawler) режим за управление на вашия TRX-4 модел.

Axe FOC серията на Hobbywing притежава отличен drag brake с функция за паркиране под наклон. Това ще ви даде интересни възможности, когато изкачвате или спускате полегати или стръмни терени. Например при стръмно спускане контролера ще се грижи за поддържане на плавната и зададена от вас скорост, а в случай, че отпуснете газта от дистанционното, модела ще спре. Това е изключително полезно и при изкачване, когато често се налага да спрете по средата на стръмно препятствие, за да промените посоката на движение с цел оптималното му преодоляване. Можете да настройвате силата на drag brake функцията, например спрямо теглото на модела или желания начин за преодоляване на препятствия. Можете да настройвате и колко бързо да се активира автоматичната спирачка.

Контролера разполага с вграден Bluetooth, посредством който може да го свържете към iOS и Android смартфон, за да го персонализирате по ваш избор, да настроите drag brake, да актуализирате софтуера на контролера и т.н. За целта е необходимо да свалите на смарт устройството безплатното приложение на Hobbywing - HW Link (v.2). През приложението ще може да следите и по желание да записвате редица параметри в реално време като положение на газта, волтаж, температура, обороти на мотора и др. Предвид естеството на връзката между контролера и вашето смарт устройство (Bluetooth) е препоръчително да сте в непосредствена близост до модела (контролера) когато го настройвате или когато следите информация от него.

XeRun Axe R2 спийд контролера разполага с мощен вграден BEC с изходен ток 6A и избор на напрежение между 6V и 7.4V. Това ще ви даде възможност да захранвате както стандартната серво машина на вашия TRX-4 катерач, така и по-мощно серво, различни аксесоари като LED светлини и т.н.

Фабрично контролера е оборудван с XT60 конектори. За да го използвате в Traxxas серията катерачи е необходимо да ги подмените с оригинални конектори на Traxxas с номер 3070X.

Настоящия контролер може да бъде закупен и в комплект с:

 • XeRun Axe 540L R2 1400kV мотор - комбото ще намерите под номер HW38020311;
 • XeRun Axe 540L R2 2100kV мотор - комбото ще намерите под номер HW38020312;
 • XeRun Axe 540L R2 2300kV мотор - комбото ще намерите под номер HW38020318.

Какво ще намерите в кутията:

 • XeRun Axe R2 спийд контролер;

Техническа спецификация на контролера:

 • да се използва в: катерачи, мащаб 1/10;
 • да се използва с: безчеткови електромотори от серията XeRun Axe R2;
 • водозащитен: да;
 • постоянна / пикова мощност: 80А / 480А;
 • захранване: 2-3S LiPo (7.4V - 11.1V) / 6-9 клетки NiMH;
 • BEC мощност: 6A;
 • BEC волтаж: избор между 6V и 7.4V;
 • захранващи кабели: червен (+) и черен (-), 14 AWG, 200mm;
 • накрайник на захранващи кабели: XT60;
 • програмиране: чрез вграден Bluetooh, смартфон, приложение;
 • поддръжка на актуализиране на софтуер: да;
 • размер: 47.4 x 36.2 x 26.5mm;
 • тегло: 108гр. (включва и захранващите кабели);

Отзиви за този продукт

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
За да осигури своята пълна функционалност, онлайн магазин Нитро Планет използва бисквитки. Подробности ще намерите в раздел Лични данни. С натискането на бутон "Съгласявам се" вие се съгласявате както с предоставянето на свои лични данни, така и с Общите условия на Нитро Планет.