Изберете
Вашата количка

Hobbywing OTA Bluetooth programmer

Hobbywing OTA Bluetooth programmer
Hobbywing OTA Bluetooth programmer
Hobbywing OTA Bluetooth programmer
Очаква се
Hobbywing OTA Bluetooth programmer
Hobbywing OTA Bluetooth programmer
Hobbywing OTA Bluetooth programmer
Hobbywing OTA Bluetooth programmer
 • Наличност: Очаква се
 • Производител: Hobbywing
 • Номер: HW30850400
 • Тегло: 0.10кг.
144.90лв.
Без данък: 120.75лв.

За покупка на части, аксесоари и консумативи на обща стойност над 120лв. ние доставяме безплатно до избран от вас офис на Еконт.

За всички покупки на части, аксесоари и консумативи на обща стойност до 120лв. цената за доставка до офис на Еконт или Спиди е не повече от 8.70лв. До посочен от вас адрес доставката с Еконт или Спиди е 12.60лв. Посочените цени са без значение от обема и теглото на поръчката.

Всички поръчки, направени до 14:30ч., се обработват и изпращат същия ден. Ако има забава заради недостатъчна наличност във физическия ни магазин, изпращането се извършва на следващия работен ден.

Вземете поръчката си от нашия физически магазин и спестете от цената за доставка. При финализиране на заявката си ще имате опция за маркиране, указваща, че ще вземете своята покупка от нашия магазин.

Може да направите своята заявка и по телефона. Позвънете на 0887 190 917 и ние ще обработим поръчката за вас.

Описание

Hobbywing OTA Bluetooth програматора ви предоставя изключително лесен и удобен начин за работа с различните настройки на голяма част от контролерите (ESC) на Hobbywing. Разбира се, с него може и да актуализирате софтуера (Firmware) на контролера, ако е налична нова версия и ако контролера поддържа тази функция.

За разлика от LED и LCD програмните карти на Hobbywing, OTA програматора се свързва по Bluetooth към ваше смарт устройство (телефон или таблет). Следва да свалите актуалната версия на приложението HW Link App на Hobbywing и да го инсталирате на телефона или таблета - налично е както за Android, така и за iOS устройства.

Чрез HW Link App ще може да достъпите всички налични за вашия контролер настройки. Приложението има функционален и интуативен интерфейс, с който се работи много лесно. Нещо повече - за част от контролерите на Hobbywing ще може да запаметявате настройки за различни профили на управление. OTA програматора ще ви предоставя и информация в реално време за температура на мотора и на ESC. След задаване на коректни параметри, в приложението ще може да виждате и текущите обороти на мотора или актуалната скорост на модела.

По спецификация OTA Bluetooth програматора поддържа работа с повечето модели контролери на Hobbywing от серията Xerun, Ezrun, Platinum и Seaking. Преди покупката му следва да проверите в документацията конкретно за вашия модел контролер дали се поддържа работа с програматора.

Друго голямо удобство, което предоставя Hobbywing OTA Bluetooth програматора е, че може да го оставите свързан към контролера, да го фиксирате към предпочитано от вас място в шасито на модела. Това означава, че ще може да работите с него и да настроите или донастроите контролера в реално време, докато управлявате модела си. А също така ще може да следите постоянно температурата на мотора и ESC. Разбира се, следва да вземете под внимание факта, че връзката между OTA програматора и вашето смарт устройство е Bluetooth, което означава, че обхвата е сравнително лимитиран от към дистанция.

В допълнение, OTA програматора e изключително красив. От Hobbywing са наблегнали не само на удобство и функционалност, но и на дизайна му. Изработен е от алуминий, обработен в черно, а по периферията завършва с полиран натурален цвят. Изработката му е на много високо ниво, включително дискретната Bluetooth антенка и достатъчно дългия кабел, завършващ с Futaba накрайник за свързване към вашия контролер.

Какво ще намерите в кутията:

 • Hobbywing OTA Bluetooth програматор;
 • Futaba женски към 2 броя Futaba женски разклонител;
 • оригинална интрукция за работа с програматора.

Техническа спецификация на програматора:

 • размер: 30 x 25.5 x 8.5mm;
 • захранващо напрежение: 5V - 12.6V;
 • връзка с ESC: Futaba накрайник;
 • поддържана Bluetooth версия: ≥ 4.0;
 • работен обхват със смарт устройство: 5m на открито;
 • изисквания за работа: актуална версия на приложението HW Link App, инсталирано на ваше съвместимо смарт устройство, Android или iOS базирано;
 • тегло: 10.2гр.


Отзиви за този продукт

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
За да осигури своята пълна функционалност, онлайн магазин Нитро Планет използва бисквитки. Подробности ще намерите в раздел Лични данни. С натискането на бутон "Съгласявам се" вие се съгласявате както с предоставянето на свои лични данни, така и с Общите условия на Нитро Планет.