Изберете
Вашата количка

Bittydesign Magnetic Body Post Marker Kit, 1/10

Bittydesign Magnetic Body Post Marker Kit, 1/10
Bittydesign Magnetic Body Post Marker Kit, 1/10
Bittydesign Magnetic Body Post Marker Kit, 1/10
Bittydesign Magnetic Body Post Marker Kit, 1/10
Bittydesign Magnetic Body Post Marker Kit, 1/10
Bittydesign Magnetic Body Post Marker Kit, 1/10
Bittydesign Magnetic Body Post Marker Kit, 1/10
  • Наличност: Имаме го
  • Производител: Bittydesign
  • Номер: BDBPMK10-B
  • Тегло: 0.10кг.
45.10лв.
Без данък: 37.58лв.

За покупка на части, аксесоари и консумативи на обща стойност над 120лв. ние доставяме безплатно до избран от вас офис на Еконт.

За всички покупки на части, аксесоари и консумативи на обща стойност до 120лв. цената за доставка до офис на Еконт или Спиди е не повече от 8.70лв. До посочен от вас адрес доставката с Еконт или Спиди е 12.60лв. Посочените цени са без значение от обема и теглото на поръчката.

Всички поръчки, направени до 14:30ч., се обработват и изпращат същия ден. Ако има забава заради недостатъчна наличност във физическия ни магазин, изпращането се извършва на следващия работен ден.

Вземете поръчката си от нашия физически магазин и спестете от цената за доставка. При финализиране на заявката си ще имате опция за маркиране, указваща, че ще вземете своята покупка от нашия магазин.

Може да направите своята заявка и по телефона. Позвънете на 0887 190 917 и ние ще обработим поръчката за вас.

Описание

Комплект от 4 броя кръгли магнити и черни метални боди постове на Bittydesign. Предоставя лесен и удобен начин за напасване както на прозрачни, така и на вече боядисани купета към шасито. Металните боди постове от комплекта се поставят върху оригиналните за шасито боди постове. Купето се поставя върху шасито и се фиксира към него посредство четирите магнита, по един върху всеки метален боди пост.

Магнитите държат здраво купето, но дават възможност да го плъзгате напред и назад, както и в страни до постигане на оптимално напасване спрямо шасито. Когато сте доволни от крайния резултат, с помощта на маркер (не е включен в комлекта), отбележете по една точка в центъра на отвора на всеки магнит. Махнете магнитите, свалете металните боди постове и разпробийте купето в четирите маркирани точки до желания диаметър на отвора. Ако сте работили точно, ще може да поставите купето върху оригиналните за шасито боди постове, с което работата по напасването му е приключена.

Магнитите са достатъчно силни, така че да позволят да местите и въртите цялото шаси по време на напасване на купето, за да може да го огледате от всички страни.

Комплекта е подходящ за всички боди постове с диаметър до 6mm. Напрактика с този размер са повечето постове на on-road моделите в мащаб 1/10, както и на редица off-road модели в този мащаб. Не може да използвате настоящия комплект с боди постове с по-голям от 6mm диаметър.

Магнитния комплект на Bittydesign има и още едно приложение. Комплекта може да се използва и в случаите, когато искате да закрепвате купето към шасито посредством магнити, вместо чрез разпробиване и щипки. Ако разполагате с такива магнити, стъпките са лесни - не фиксирайте металните боди постове от настоящия комплект към оригиналните за шасито, а само ги нахлузете върху тях. След напасване на купето, може да го вдигнете от шасито и металните постове ще останат закрепени за него (магнитите ще ги държат). Това ще ви даде възможност да отбележите мястото на всеки метален пост от долната страна на шасито, след което на негово място да фиксирате своите магнити.

Отзиви за този продукт

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
За да осигури своята пълна функционалност, онлайн магазин Нитро Планет използва бисквитки. Подробности ще намерите в раздел Лични данни. С натискането на бутон "Съгласявам се" вие се съгласявате както с предоставянето на свои лични данни, така и с Общите условия на Нитро Планет.