Изберете
Вашата количка
Уважаеми клиенти и гости на хоби център Нитро Планет,
Във връзка с намаляване разпространението и овладяването на коронавирус (COVID-19) в България, достъпа до нашия реален магазин временно ще бъде ограничен. Ще може да пазарувате от нас основно онлайн. Разбира се, заявки за части, аксесоари, консумативи и модели ще приемаме и по телефона. Възможно е да има известна забава по отношение на моделите, които сте поръчали, предвид затруднената международна спедиция.
Бъдете здрави!

Тунинг части

Освен със стандартни резервни части, може да оборудвате своя Traxxas или LaTrax модел с опционални и тунинг части. Ако разгледате сервизната книжка, която сте получили към модела или я свалите в PDF формат от нашата документална секция, ще видите, че някои от резервните части са изписани с удебелен шрифт. Това са опциите, с които може да надградите своя любим радиоуправляем модел. Като например по-здрави и олекотени щанги, вентилиран спирачен диск, усилен съединител, стабилизиращи щанги, LED осветление и т.н.

За да сте сигурни, че дадена тунинг част е точно за вашия Traxxas или LaTrax модел, сверете номера й от сервизната книжка с артикулния номер на това, което сте си харесали от нашата тунинг секция. Другия вариант е да използвате полето за търсене в нашия онлайн магазин - поставете в него точния артикулен номер от сервизната книжка, например 4352X. Ако търсената част не се визуализира, това ознчава, че не се поддържа регулярно на склад при нас. Но можем да ви я доставим по заявка.

Производител: Traxxas Номер: 7033X
Комплект от 8 броя алуминиеви капачки за ябълковидни болтове. За разлика от стандартните капачки (7033), които се щракват в леглото на болтовете, алуминиевите са с резба и се навиват. Което позволява прецизно регулиране хлабината между тях и ябълковидните болтове. По този начин ще постигнете желана ..
51.70лв.
Без данък:43.08лв.
Производител: Traxxas Номер: 6893X
Син алуминиев адаптер за лагер. В комплект с 10x15x4mm лагер със сини гумирани капачки...
10.60лв. 12.50лв.
Без данък:8.83лв.
Производител: Traxxas Номер: 2262
Този BEC ще ви даде възможност да монтирате по-мощна серво машина в своя Traxxas TRX-4. В комплекта ще намерите всичко необходимо за монтажа на допълнителното серво захранване (BEC) - модифициран капак за кутията на приемника, всички уплътнения за него, разклонителен кабел, сликонова грес за уплътне..
99.60лв.
Без данък:83.00лв.
Производител: Traxxas Номер: 4915
Комплект от 10 подложки за купе. Изработени са от мек материал. Едната страна е с поставена двойнозалепваща лепенка. Подложките се залепват от долната страна на купето, по една на всеки отвор за захващане. Целта е да предпазят купето от пряк контакт със стойката за закрепването му...
5.70лв.
Без данък:4.75лв.
Производител: Traxxas Номер: 4966
Спирачен адаптер. Синьо анодизиран алуминий...
11.80лв.
Без данък:9.83лв.
Производител: Traxxas Номер: 4882
Ексцентрик за дискова спирачка. Син, алуминиев. В комплект с 3mm стопорен болт. За Traxxas Nitro 4-Tec...
22.40лв.
Без данък:18.67лв.
Производител: Traxxas Номер: 4967
Ексцентрик за дискова спирачка. Син, алуминиев. В комплект с 3mm стопорен болт. За Traxxas T-Maxx 3.3...
15.60лв.
Без данък:13.00лв.
Производител: Traxxas Номер: 5364X
Вентилиран спирачен диск. За екстремно натоварване и отлично спиране...
49.90лв.
Без данък:41.58лв.
Производител: Traxxas Номер: 4352X
Комплект от 2 броя алуминиеви задни главини. Анодизирани в синьо. Съдържа една лява и една дясна главина, оси и болтове...
64.60лв.
Без данък:53.83лв.
Производител: Traxxas Номер: 5555X
Комплект от два броя задни главини. Една лява и една дясна. Изработени от 6061-T6 алуминий. Анодизирани в титаниево сиво. Освен с допълнителна здравина, тези главини ще направят задното окачване на модела още по-атрактивно и индивидуално...
99.90лв.
Без данък:83.25лв.
Производител: Traxxas Номер: 5632
Алуминиева задна разпънка. Анодизирана в синьо. В комплект с болтове. Освен красив визуален ефект, разпънката укрепва задната част на модела. Подходящ избор, ако скачате с модела от големи височини. Подходяща за Traxxas E-Revo Brushless и Traxxas Summit...
25.10лв.
Без данък:20.92лв.
Производител: Traxxas Номер: 3340
Охладител с вентилатор за Traxxas Velineon VXL-3s спийд контролер. Захваща се лесно и без преправяне към спийд контролера. Захранващия кабел се свързва в предвидения за него изход на контролера. Подобрява охлаждането на спийд контролера. Използването на вентилатора е препоръчително когато управляват..
62.10лв.
Без данък:51.75лв.
Показани 1 от 12 | 69 (6 Страници)
За да осигури своята пълна функционалност, онлайн магазин Нитро Планет използва бисквитки. Подробности ще намерите в раздел Лични данни. С натискането на бутон "Съгласявам се" вие се съгласявате както с предоставянето на свои лични данни, така и с Общите условия на Нитро Планет.