Изберете
Вашата количка

Смазване и поддръжка

Добрата техническа поддръжка на вашия електрически или нитро Traxxas модел ще ви гарантира дълго и безпроблемно забавление с него. Предлагаме ви различни технически продукти, с които може лесно да го почиствате и смазвате. Тук ще намерите спрейове за почистване и поддръжка на четкови електромотори, препарати за отблъскване на влага и обработка на лагери, масло за въздушния филтър на нитро моделите, различни греси, както и фиксатор за резби.

Препоръчваме веднъж годишно да разглобите напълно своя Traxxas модел, да го почистите и обслужите. По този начин ще имате възможност да прегледате всички възли и детайли за амортизация и да ги смените навреме, ако това се налага. Същото важи и за нитро двигателите, при които степента на износване на лагерите на коляновия вал е от критично важно значение за експлоатационния живот на двигателя.

Номер: HS Be Grease
Силно прилепваща грес на база литиев комплекс, подходяща за зъбни предавки и лагери, работещи в режим на големи натоварвания и високи обороти. Отличен избор за смазване на двойката пиньон и корона в диференциала, както и за смазване на зъбните предавки в скоростната кутия, а за катерачите от TRX-4 и..
7.90лв.
Без данък:6.58лв.
Масло за еднопосочен лагер Huddy, 10мл.
Очаква се
Номер: H106231
Масло за смазване и поддръжка на еднопосочни лагери. Почистете лагера и капнете 2-3 капки. От регулярната му поддръжка зависи дългия живот на този лагер.Количество: 10мл...
11.90лв.
Без данък:9.92лв.
Производител: Traxxas Номер: 5263
Traxxas масло за поддръжка и обслужване на въздушния филтър на нитро двигател. Препоръчва се след всяко каране да демонтирате въздушния филтър (филтриращия елемент). Ако е много мръсен, изплакнете го първо с нитро гориво, а после със сапун и вода. Ако не е затлачен с мръсотия, може да го изплакнете ..
12.50лв.
Без данък:10.42лв.
Производител: WD-40 Номер: WD-40 200ml
Отличен избор за обслужване на нитро двигатели след каране. По-добрия вариант на така наречените after run масла. Отблъсква влагата от коляновия вал и лагерите на двигателя. Оставя тънък защитен филм, предотвратяващ "сухия" старт на двигателя. Изгаря при запалването му, без да оставя следи и..
7.20лв.
Без данък:6.00лв.
Производител: WD-40 Номер: WD-40 400ml
Отличен избор за обслужване на нитро двигатели след каране. По-добрия вариант на така наречените after run масла. Отблъсква влагата от коляновия вал и лагерите на двигателя. Оставя тънък защитен филм, предотвратяващ "сухия" старт на двигателя. Изгаря при запалването му, без да оставя следи и..
11.40лв.
Без данък:9.50лв.
Производител: LIQUI MOLY Номер: LM 3318
Бързо и ефективно почистване на повърхности и детайли от различни видове замърсявания: мазни петна, смазки, силикони, следи от масла, смоли. Обезмаслява повърхностите, не оставя следи. Спестява време и усилия, обезпечава ремонтните работи. Притежава отлично проникващо действие. Почиства повърхности ..
9.40лв.
Без данък:7.83лв.
Производител: TRW Номер: PFC105E
Отличен обезмаслител. Отстранява бързо и ефективно всякакви масла, греси и други смазки. Щади пластмасови и гумени части.Количество: 500мл...
5.80лв.
Без данък:4.83лв.
Производител: Würth Номер: WT 0890 108 7
За почистване и обезмасляване при техническа поддръжка и ремонт. За бързо отстраняване на маслени остатъци, сажди, феродов прах и др. Широк спректър на приложение.Количество: 500мл...
4.40лв.
Без данък:3.67лв.
Производител: LIQUI MOLY Номер: LM 3803
Лепилото за фиксиране на болтове с висока здравина. Предотвратява разхлабване на болтове и гайки. Използва се в широки температурни граници: от -55°C до +155°C. Може да се прилага на намаслени повърхности. Устойчиво на вибрации. Позволява демонтаж на третираните части. Втърдяването започва приблизит..
10.50лв.
Без данък:8.75лв.
Производител: LIQUI MOLY Номер: LM 3801
Лепилото за фиксиране на болтове със средна здравина. Предотвратява разхлабване на болтове и гайки. Използва се в широки температурни граници: от -55°C до +155°C. Може да се прилага на намаслени повърхности. Устойчиво на вибрации. Позволява демонтаж на третираните части. Втърдяването започва приблиз..
10.50лв.
Без данък:8.75лв.
Производител: Würth Номер: WT 5893 243 110
Осигуряване и уплътняване със средна якост на на различни винтови съединения, които подлежат на разглобяване. За осигуряване, закрепване и уплътняване на винтове, дистанционни болтове, гайки и други.Количество: 10гр...
11.30лв.
Без данък:9.42лв.
Производител: Würth Номер: WT 0893 099 020
Безцветно, еднокомпонентно цианоакрилатно лепило Вюрт за бързи ремонти на малки повреди и за свързване на малки части в рамките на 3 до 90 сек. Бързо изсъхване. Устойчиво е на различни разтворители и вода, с изключение ацетон, ацетонитрил, естери, нитрометан и алкали. Отличен избор за ремонт на гуми..
9.30лв.
Без данък:7.75лв.
Показани 1 от 12 | 15 (2 Страници)
За да осигури своята пълна функционалност, онлайн магазин Нитро Планет използва бисквитки. Подробности ще намерите в раздел Лични данни. С натискането на бутон "Съгласявам се" вие се съгласявате както с предоставянето на свои лични данни, така и с Общите условия на Нитро Планет.