Изберете
Вашата количка

Смазване и поддръжка

Добрата техническа поддръжка на вашия електрически или нитро Traxxas модел ще ви гарантира дълго и безпроблемно забавление с него. Предлагаме ви различни технически продукти, с които може лесно да го почиствате и смазвате. Тук ще намерите спрейове за почистване и поддръжка на четкови електромотори, препарати за отблъскване на влага и обработка на лагери, масло за въздушния филтър на нитро моделите, различни греси, както и фиксатор за резби.

Препоръчваме веднъж годишно да разглобите напълно своя Traxxas модел, да го почистите и обслужите. По този начин ще имате възможност да прегледате всички възли и детайли за амортизация и да ги смените навреме, ако това се налага. Същото важи и за нитро двигателите, при които степента на износване на лагерите на коляновия вал е от критично важно значение за експлоатационния живот на двигателя.

Номер: HS Be Grease
Силно прилепваща грес на база литиев комплекс, подходяща за зъбни предавки и лагери, работещи в режим на големи натоварвания и високи обороти. Отличен избор за смазване на двойката пиньон и корона в диференциала, както и за смазване на зъбните предавки в скоростната кутия, а за катерачите от TRX-4 и..
5.00лв.
Без данък:4.17лв.
Номер: 5748
Специална морска грес за вала на витлото (гъвкавия вал) на лодките Traxxas Spartan и Traxxas M41. Подходяща е за поддръжка и смазване на валовете на лодки и от други производители. Греста има силно прилепващи свойства. Характеризира се с отлично водоотблъскване както на сладка, така и на морска вода..
17.50лв.
Без данък:14.58лв.
Масло за еднопосочен лагер Huddy, 10мл.
Очаква се
Номер: H106231
Масло за смазване и поддръжка на еднопосочни лагери. Почистете лагера и капнете 2-3 капки. От регулярната му поддръжка зависи дългия живот на този лагер.Количество: 10мл...
11.90лв.
Без данък:9.92лв.
Производител: Traxxas Номер: 5263
Traxxas масло за поддръжка и обслужване на въздушния филтър на нитро двигател. Препоръчва се след всяко каране да демонтирате въздушния филтър (филтриращия елемент). Ако е много мръсен, изплакнете го първо с нитро гориво, а после със сапун и вода. Ако не е затлачен с мръсотия, може да го изплакнете ..
12.50лв.
Без данък:10.42лв.
Производител: WD-40 Номер: WD-40 200ml
Отличен избор за обслужване на нитро двигатели след каране. По-добрия вариант на така наречените after run масла. Отблъсква влагата от коляновия вал и лагерите на двигателя. Оставя тънък защитен филм, предотвратяващ "сухия" старт на двигателя. Изгаря при запалването му, без да оставя следи и..
8.20лв.
Без данък:6.83лв.
Производител: WD-40 Номер: WD-40 400ml
Отличен избор за обслужване на нитро двигатели след каране. По-добрия вариант на така наречените after run масла. Отблъсква влагата от коляновия вал и лагерите на двигателя. Оставя тънък защитен филм, предотвратяващ "сухия" старт на двигателя. Изгаря при запалването му, без да оставя следи и..
13.00лв.
Без данък:10.83лв.
Производител: TRW Номер: PFC105E
Отличен обезмаслител. Отстранява бързо и ефективно всякакви масла, греси и други смазки. Щади пластмасови и гумени части.Количество: 500мл...
6.10лв.
Без данък:5.08лв.
Производител: Würth Номер: 0890 108 7
За почистване и обезмасляване при техническа поддръжка и ремонт. За бързо отстраняване на маслени остатъци, сажди, феродов прах и др. Широк спректър на приложение.Количество: 500мл...
6.30лв.
Без данък:5.25лв.
Производител: Robitronic Номер: L310B
Осигурител за резби, син. За осигуряване и уплътняване със средна якост на различни винтови съединения, които подлежат на разглобяване - винтове, дистанционни болтове, гайки и други.Количество: 10гр...
15.10лв.
Без данък:12.58лв.
Производител: Robitronic Номер: L300
Секундното лепило от Robitronic е специално разработено за залепване на гуми към пластмасови джанти на радиоуправляеми модели. Благодарение на ниския си вискозитет, то лесно прониква в дълбочина между борда на гумата и ръба на джантата. След изсъхване лепилото запазва частична еластичност, което пре..
12.40лв.
Без данък:10.33лв.
Секундно лепило Würth Klebfix, 20гр.
Очаква се
Производител: Würth Номер: 0893 099 020
Безцветно, еднокомпонентно цианоакрилатно лепило Вюрт за бързи ремонти на малки повреди и за свързване на малки части в рамките на 3 до 90 сек. Бързо изсъхване. Устойчиво е на различни разтворители и вода, с изключение ацетон, ацетонитрил, естери, нитрометан и алкали. Отличен избор за ремонт на гуми..
9.80лв.
Без данък:8.17лв.
Производител: Würth Номер: 0893 221
За подобряване външния вид на пласмасовите детайли по модела. Нанесете с мек памучен парцал, след което избършете. Спрея е изключително подходящ за поддръжка на гумени и силиконови маншони и О-пръстени.Количество: 500 мл...
14.20лв.
Без данък:11.83лв.
Показани 1 от 12 | 13 (2 Страници)
За да осигури своята пълна функционалност, онлайн магазин Нитро Планет използва бисквитки. Подробности ще намерите в раздел Лични данни. С натискането на бутон "Съгласявам се" вие се съгласявате както с предоставянето на свои лични данни, така и с Общите условия на Нитро Планет.