Най-доброто офроуд шаси, произвеждано някога. Изключителен баланс между красота и технология. Дори при висока скорост и неравен терен, Traxxas E-Revo VXL Brushless ще запази конткат с пътната настилка, позволявайки ви да го насочвате в желаната посока. Модела е оборудван с 4 броя маслени алуминиеви амортисьора, разположени хоризонтално в предната и задната част на шасито. Могат да бъдат прецизно регулирани, вие определяте натегността на пружината. Благодарение на хоризонталното им монтажно положение, всеки носач има възможност за голяма амплитуда на движение по вертикала при сравнително къс ход на самия амортисьор. Именно това стои в основата на отличната стабилност на модела в различни условия на експлоатация.

Traxxas E-Revo VXL Brushless е оборудван с електронната стабилизраща програма на Traxxas (TSM). През дистанционното управление може прецизно да регулирате нейната намеса или да я изключите напълно. TSM ще ви помага в ситуации, в които модела би поднесъл. Разбира се, системата е достатъчно интелигентна и ако вие решите да поднесете умишлено с модела, тя ще разбере това и ще ви го позволи.

Дистанционното управление на модела работи на 2.4GHZ. Имате възможност да инсталирате в предавателя Bluetooth модул, който се продава отделно и може да намерите под номер 6511 в нашия онлайн магазин. Посредством този модул ще може да свържете Android или iOS смартфон (таблет) към Traxxas E-Revo VXL Brushless, да го настроите според вашите предпочитания, да запаметите различни настройки според терена, на който ще управлявате модела както и да актуализирате софтуера на дистанционното управление, приемника, TSM и спийд контролера.

Модела е оборудван с патентования от Traxxas тренировъчен режим. С активирането му ще намалите динамиката на E-Revo  с около 40%. Което прави този режим удачен, ако сте начинаещ и искате първо да свикнете с управлението на модела или ще го предоставите за забавление на вашето дете.

Подробно описание, пълната техническа спецификация, както и цената на модела, ще намерите в неговата продуктова страница на нашия онлайн магазин. Ако желаете, може да разгледате детайлното му представяне, което сме наравили за вас, включващо подробни снимки на купето, шасито, окачването, трансмисията и електрониката на този великолепен модел.