Изберете
Вашата количка

Traxxas 4-Tec 2.0 AWD Chassis, 2.4 GHz TQ

Traxxas 4-Tec 2.0 AWD Chassis, 2.4 GHz TQ
Traxxas 4-Tec 2.0 AWD Chassis, 2.4 GHz TQ
Traxxas 4-Tec 2.0 AWD Chassis, 2.4 GHz TQ
Traxxas 4-Tec 2.0 AWD Chassis, 2.4 GHz TQ
Traxxas 4-Tec 2.0 AWD Chassis, 2.4 GHz TQ
Traxxas 4-Tec 2.0 AWD Chassis, 2.4 GHz TQ
Traxxas 4-Tec 2.0 AWD Chassis, 2.4 GHz TQ
Traxxas 4-Tec 2.0 AWD Chassis, 2.4 GHz TQ
Traxxas 4-Tec 2.0 AWD Chassis, 2.4 GHz TQ
С поръчка
Traxxas 4-Tec 2.0 AWD Chassis, 2.4 GHz TQ
Traxxas 4-Tec 2.0 AWD Chassis, 2.4 GHz TQ
Traxxas 4-Tec 2.0 AWD Chassis, 2.4 GHz TQ
Traxxas 4-Tec 2.0 AWD Chassis, 2.4 GHz TQ
Traxxas 4-Tec 2.0 AWD Chassis, 2.4 GHz TQ
Traxxas 4-Tec 2.0 AWD Chassis, 2.4 GHz TQ
Traxxas 4-Tec 2.0 AWD Chassis, 2.4 GHz TQ
Traxxas 4-Tec 2.0 AWD Chassis, 2.4 GHz TQ
Traxxas 4-Tec 2.0 AWD Chassis, 2.4 GHz TQ
Traxxas 4-Tec 2.0 AWD Chassis, 2.4 GHz TQ
 • Наличност: С поръчка
 • Производител: Traxxas
 • Номер: 83024-4
 • Тегло: 5.00кг.
549.30лв.
Без данък: 457.75лв.

За покупка на части, аксесоари и консумативи на обща стойност над 120лв. ние доставяме безплатно до избран от вас офис на Спиди.

За всички покупки на части, аксесоари и консумативи на обща стойност до 120лв. цената за доставка до офис на Спиди е 5.90лв., до офис на Еконт е 7.20лв. До посочен от вас адрес доставката със Спиди е 7.30лв., а с Еконт е 8.70лв. Без значение от обема и теглото на поръчката.

Всички поръчки, направени до 14:30ч., се обработват и изпращат същия ден. Ако има забава заради недостатъчна наличност във физическия ни магазин, изпращането се извършва на следващия работен ден.

Вземете поръчката си от нашия физически магазин и спестете от цената за доставка. При финализиране на заявката си ще имате опция за маркиране, указваща, че ще вземете своята покупка от нашия магазин.

Може да направите своята заявка и по телефона. Позвънете на 0887 190 917 и ние ще обработим поръчката за вас.

Описание

Напълно окомплектовано шаси в мащаб 1/10. С инсталиран четков Titan 550 електромотор, XL-5 спийд контролер, приемник и предавател. Ниския център на тежестта ще ви даде голямо предимство във високите скорости и огромна наслада при управлението на Traxxas 4-Tec 2.0. А модулният му дизайн ще предизвика удовлетворение от лесното обслужване на модела.

На разположение имате много опции за настройка на ходовата част, включително да измествате задните носачи напред или назад с 3mm. Също така може да настройвате стойките за купето, благодарение на което имате възможност да използвате различни, изработени от други производители, 200mm купета. Което е чудесна предпоставка да направите модела уникален, така, както на вас ви харесва.

За допълнителното подобряване на аеродинамиката на модела, долната част на шасито е напълно гладка, без изпъкнали детайли и профили.

Скобата, придържаща акумулатора в леглото му е универсална. Само с едно завъртане позволява използването на различни по височина акумулатори.

Модела не се страхува от вода.

Електрониката на Traxxas 4-Tec 2.0 е защитена от водни пръски, което ще ви достави допълнително удоволствие, гарантирайки безпроблемно управление на модела през локви, в кал, сняг и т.н. Същото важи и за вградената серво машина.

Електромотор и спийд контролер.

Traxxas 4-Tec 2.0 е оборудван с водозащитени XL-5 спийд контролер и Titan 12T 550 четков електродвигател, които ще ви дадат достатъчно мощност и динамика за едно отлично забавление. Нещо повече. Модела е оборудван с кардан, което за разлика от ремъчното задвижване, ще ви позволи да управлявате своя Traxxas 4-Tec 2.0 и в по-агресивна, мръсна и прашна среда. Без да се притеснявате за бързата амортизация на ремъка. Може да разгледате същото шаси, в същата окомплектовка, но с безчетково задвижване - Traxxas 4-Tec 2.0 VXL AWD.

XL-5 има вградена LVD функция, което означава, че може да използвате LiPo акумулатор за захранването му. Поддържа 2S (7.4V) LiPo акумулатори. Но ако предпочитате, може да захраните модела и с 6 клетки (7.2V) NiMH акумулатор.

Спийд контролера разполага с патентования от Traxxas тренировъчен режим, който по ваше желание ще намали ускорението и максималната скорост на модела с около 40%. Ако сте начинаещ това ще ви помогне да свикнете с модела, преди да започнете управление с пълната му динамика.

Дистанционно управление.

Traxxas 4-Tec 2.0 е оборудван с последно поколение 2.4 GHz TQ апаратура. За по-голямо удобство и изчистен дизайн антената на предавателя е вградена в корпуса му. На разположение имате потенциометър за прецизна настройка на кормилното управление на модела. Предавателя се захранва от 4 броя АА батерии, които не са включени в комплекта. В Traxxas 4-Tec 2.0 е инсталиран 3-канален микро приемник с вграден Fail-Safe - това означава, че ако по някаква причина (например изтощаване на батериите на дистанционното) приемника загуби връзка с дистанционното управление, модела ще спре изпълнението на последната зададена команда. Спусъка за газ/спирачка/заден ход, както и кормилното управление на предавателя са изключително точни и позволяват плавно управление, а ръката ви ще прилегне удобно в ергономичната зона за захват на дистанционното управление.

Амортисьори и диференциали.

Диференциалите на Traxxas 4-Tec 2.0 са фабрично заредени със силиконово масло. Имате възможност да го подмените със силиконово масло с различен от заводския вискозитет. По този начин можете да настроите работата на всеки от диференциалите по собствено усмотрение и желание, подбирайки плътността на маслото. Същото важи и за амортисьорите - избора на вискозитет на маслото определя техните динамични показатели, съответно пътното поведение на модела. Различните масла, които бихте могли да използвате, можете да откриете в нашия магазин или в раздела за силиконови масла.

Ready-To-Race®

Всеки модел на Traxxas, обозначен с Ready-To-Race®, е отлично окомплектован и готов за каране веднага след изваждането от кутията. Единственото, което трябва да си набавите e акумулатор за модела, зарядно устройство за него и 4 броя АА батерии за дистанционното управление, които можете да закупите от хоби център Нитро Планет.

Акумулатори и зарядни устройства.

Traxxas 4-Tec 2.0 е оборудван с електроника, която ви позволява да управлявате модела и с 7.4V 2S LiPo акумулатор. Подходящ акумулатор, както и зарядно устройство за него, може да откриете в съответните раздели на нашия онлайн магазин, а за консултация може да ползвате някои от начините за връзка с нас.

Забавление не само при управлението на модела.

Traxxas 4-Tec 2.0 може да бъде разглобен до последния винт. След което с помощта на инструкцията от комплекта може да го сглобите отново. За голяма част от нашите клиенти удоволствието от работата по модела е не по-малко от това да го управляват. Грижата за него е изцяло ваша - периодично обслужване, преглед за амортизирани части и подмяната им, в случай, че това се налага. Ако нямате възможност, без значение от причината, да поддържате сами своя модел в изправност, може да се доверите на нашия квалифициран сервиз.

За ваше удобство хоби център Нитро Планет разполага с раздел Документация. В него ще откриете в PDF формат всички оригинални на английски език ръководства за Traxxas 4-Tec 2.0 - инструкция за експлоатация и настройка на модела, списък с вложените и опционални (тунинг) части, схема на разглобеното състояние на модела и др.

Окомплектовка или какво ще намерите в кутията:

 • Traxxas 4-Tec 2.0 4x4, само шасито, без купе, водозащитен и готов за управление при дъжд и влажни условия;
 • дистанционно управление на 2.4 GHz (TQ), захранвано от 4 батерии АА (батериите не са включени в комплекта);
 • различни по дебелина подложни шайби за оптимална, спрямо желанието ви, настройка на пружините на амортисьорите;
 • книжка с пълен списък на вложените в модела части, както и възможните тунинг части Traxxas, които можете да закупите от хоби център Нитро Планет;
 • ръководство за експлоатация и поддръжка на български език;
 • гаранционна карта.

Какво е нужно да закупите допълнително.

За захранването на Traxxas 4-Tec 2.0 ще ви бъде нужен 1 брой 2S (7.4V) LiPo акумулатор и зарядно устройство за него. Подходящи акумулатори, както и зарядни устройства, може да откриете в съответните раздели на нашия онлайн магазин, а за консултация може да ползвате някои от начините за връзка с нас. Разбира се, не забравяйте за 4 броя АА батерии за дистанционното управление.

Нужно е да закупите купе за модела. Което също не е включено в комплекта.

Гаранция.

Всички модели, закупени от хоби център Нитро Планет, имат търговска гаранция, както и 2 години гаранция за съответствие. Подробности относно гаранционните условия и гаранционното обслужване на модел, компоненти и аксесоари ще намерите в придружаващата всеки модел гаранционна карта.

Сервиз.

Хоби център Нитро Планет разполага със специализиран сервиз с дългогодишен опит в ремонт и поддръжка на радиоуправляеми модели Traxxas. Предлагаме гаранционни и извънгаранционни ремонти, профилактика и обслужване на модели. Доверете ни се!

Допълнителни данни за модела:

 • дължина: 379 mm;
 • височина: 62 mm;
 • разстояние между мостовете (от център до център): 256 mm;
 • предна следа: 196 mm;
 • задна следа: 200 mm;
 • тегло: 1.28 кг.;
 • диаметър на гумата: 66 mm
 • ширина на предните гуми: 26 mm;
 • ширина на задните гуми: 30 mm;
 • джанти: 53 mm;
 • контролер: XL-5, водозащитен, напред / назад / спирачка;
 • двигател: Titan® 12T 550, четков;
 • BEC мощност: 1A;
 • захранване на модела: 2S (7.4V) LiPo или 7.2V NiMH акумулатор (не е включен в комплекта);
 • стъпка на зъбната предавка: 48 pitch;
 • размер на леглото за акумулатор: 158 mm x 46 mm x 23 или 26 mm;
 • задвижване: AWD;
 • максимална скорост: 50+ км./ч. с 2S LiPo акумулатор и подходяща зъбна предавка (продават се отделно).


Отзиви за този продукт

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
За да осигури своята пълна функционалност, онлайн магазин Нитро Планет използва бисквитки. Подробности ще намерите в раздел Лични данни. С натискането на бутон "Съгласявам се" вие се съгласявате както с предоставянето на свои лични данни, така и с Общите условия на Нитро Планет.