Изберете
Вашата количка

LED осветление

Оригинално Traxxas LED осветление. Характеризира се със силни и ярки светодиоди, които се открояват дори на пряка слънчева светлина, а през нощта осветяват на голямо разстояние. Всеки комплект включва подробна инструкция за монтаж. При поставянето на осветлението не е нужно да преправяте, режете или запоявате. Единственото, което ви трябва е желание и малко време, за да направите своя Traxxas модел още по-атрактивен.

Производител: Traxxas Номер: 8029
Направете своя TRX-4 още по атрактивен с този LED бар. В комплекта е включен захранващ модул, който може да бъде използван за захранване и на други оригинални Traxxas LED китове за модела - например комплекта с фарове и стопове за TRX-4 с номер 8027. В комплект с болтове за закрепване и накрайници з..
129.70лв.
Без данък:108.08лв.
Производител: Traxxas Номер: 5684
LED осветление. Включва 4 броя фарове за покрива на Traxxas Summit. В комплект с всички нужни кабели и накрайници за монтаж без преправяне. Traxxas Summit има фабрично монтирани фарове и задни светлини. Ако искате да засилите осветлението пред модела, този кит ще ви зарадва със своята ефективност...
37.50лв.
Без данък:31.25лв.
Производител: Traxxas Номер: 8030
Пълен LED комплект за Traxxas TRX-4. Добавя красив и индивидуален завършек на вашия модел. Свети отлично през деня, осветява прекрасно през нощта. Включва всичко необходимо за монатаж без преправяне и запояване.Фарове и стопове. Истински и детайлни. Вграждат се директно във фабрично заложените за тя..
248.40лв.
Без данък:207.00лв.
LED light kit, complete, Traxxas TRX-4 Ford Bronco LED light kit, complete, Traxxas TRX-4 Ford Bronco
Очаква се
Производител: Traxxas Номер: 8035
Пълен LED комплект за Traxxas TRX-4 Ford Bronco. Включва кристални фарове с рефлектори, предни, странични и задни габаритни светлини, както и захранващ модул. С възможност за превключване между къси и дълги светлини. В комплекта ще намерите всичко необходимо за лесен монтаж без препаравяне, рязане и..
186.30лв.
Без данък:155.25лв.
LED light kit, complete, Traxxas X-Maxx LED light kit, complete, Traxxas X-Maxx
Очаква се
Производител: Traxxas Номер: 7885
LED комплекта за Traxxas X-Maxx е водоустойчив и предлага голямо забавление през нощта. В световен мащаб Traxxas първи разработиха напълно функционални и реалистична спирачна светлина, която работи както при движение напред, така и при управление на модела на заден ход.Иновацията на Traxxas предлага..
272.50лв.
Без данък:227.08лв.
LED light kit, front and rear, Traxxas E-Revo 1/16
Очаква се
Производител: Traxxas Номер: 7185
LED осветление. Включва 4 броя фарове с бели светодиоди, 4 броя задни габаритни светлини с червени светодиоди и захранващ модул. В комплект с предна и задна броня с отвори за светодиодите. Съдържа всички необходими кабели и накрайници за лесен монтаж без преправяне. Светодиодите светят отлично дори ..
87.40лв.
Без данък:72.83лв.
Производител: Traxxas Номер: 6784
LED осветление. Включва фарове с 4 броя бели светодиоди. Съдържа всички необходими кабели и накрайници за лесен монтаж без преправяне. Светодиодите светят отлично дори на ярка дневна светлина. А през нощта забавлението е гарантирано. Този кит е разработен за Traxxas Stampede 4x4 и Traxxas Stampede 4..
37.40лв.
Без данък:31.17лв.
Производител: Traxxas Номер: 8027
LED осветление. Включва фарове с бели светодиоди и задни габаритни светлини с червени светодиоди. В комплект с кабели и накрайници за лесен монтаж без преправяне. Светодиодите светят отлично дори на ярка дневна светлина. А през нощта забавлението е гарантирано. За захранването на този кит ще ви бъде..
57.10лв.
Без данък:47.58лв.
Производител: Traxxas Номер: 5687
Централния (средния) захранващ кабел за предното и задното осветление на Traxxas Summit. С монтирани накрайници, готов за свързване. Комплекта включва фиксираща щипка и кабелно превръзки...
14.90лв.
Без данък:12.42лв.
Производител: Traxxas Номер: 7186
Комплект от 4 броя бели предни и 4 броя червени задни светодиода. Включва предна и задна броня, в които се монтират светодиодите. За захранване ще ви бъде нужен модул с номер 7286. Комплекта може да бъде използван и като резервна част за LED кита за Traxxas E-Revo 1/16 с номер 7185, в който е включе..
44.70лв.
Без данък:37.25лв.
Производител: Traxxas Номер: 5689
Комплект резервни 4 броя предни бели светодиоди. Със запоени кабели и накрайник за лесен монтаж. За Traxxas Summit...
19.90лв.
Без данък:16.58лв.
Производител: Traxxas Номер: 8028
Захранващ модул за светодиодно осветление. Осигурява прав ток 3V, 0.5A. С включени кабели, накрайници и болтове за лесно свързване и монтиране..
54.70лв.
Без данък:45.58лв.
Показани 1 от 12 | 14 (2 Страници)
За да осигури своята пълна функционалност, онлайн магазин Нитро Планет използва бисквитки. Подробности ще намерите в раздел Лични данни. С натискането на бутон "Съгласявам се" вие се съгласявате както с предоставянето на свои лични данни, така и с Общите условия на Нитро Планет.