Изберете
Вашата количка

LED осветление

Оригинално Traxxas LED осветление. Характеризира се със силни и ярки светодиоди, които се открояват дори на пряка слънчева светлина, а през нощта осветяват на голямо разстояние. Всеки комплект включва подробна инструкция за монтаж. При поставянето на осветлението не е нужно да преправяте, режете или запоявате. Единственото, което ви трябва е желание и малко време, за да направите своя Traxxas модел още по-атрактивен.

Производител: Traxxas Номер: 8029
Направете своя TRX-4 още по атрактивен с този LED бар. В комплекта е включен захранващ модул, който може да бъде използван за захранване и на други оригинални Traxxas LED китове за модела - например комплекта с фарове и стопове за TRX-4 с номер 8027. В комплект с болтове за закрепване и накрайници з..
129.70лв.
Без данък:108.08лв.
Производител: Traxxas Номер: 5684
LED осветление. Включва 4 броя фарове за покрива на Traxxas Summit. В комплект с всички нужни кабели и накрайници за монтаж без преправяне. Traxxas Summit има фабрично монтирани фарове и задни светлини. Ако искате да засилите осветлението пред модела, този кит ще ви зарадва със своята ефективност...
37.50лв.
Без данък:31.25лв.
Производител: Traxxas Номер: 8025
LED бар за Traxxas TRX-4 Land Rover Defender. Свети със силна бяла светлина. С превключвател за къси и дълги светлини. Предвиден за монтиране в предната част на тавана на модела. В комплект с необходимите кабели, букса, болтове и инструкция за монтаж. Не включва захранващия модул, необходим за работ..
74.50лв.
Без данък:62.08лв.
Производител: Traxxas Номер: 8087
LED бар за Traxxas TRX-4 Sport. Изисква захранване, което ще намерите под номер 8028 и не е включено в комплекта. В случай, че вече разполагате с него, не е необходимо да закупувате ново - с едно захранване може да използвате всички оригинални LED аксесоари за модела.Комплекта, освен LED бара, съдър..
54.40лв.
Без данък:45.33лв.
Производител: Traxxas Номер: 8990
Пълен LED комплект за Traxxas Maxx. С напълно функционираща реалистична спирачна светлина, която работи както при движение напред, така и при активиране на спирачката при движение на заден ход. Този иновативен комплект предлага редица функционалности и настройки, които към днешна дата няма да срещне..
271.50лв.
Без данък:226.25лв.
Производител: Traxxas Номер: 6795
Пълен LED комплект за Traxxas Rustler 4x4 и Traxxas Rustler 4x4 VXL. За да направите своя модел още по-атрактивен и да превърнете вечерните забавления с него в едно истинско приключение.В кутията на този кит ще намерите:предна броня с монтиран LED бар, светещ в ярко бяло;защитна рамка за тавана на м..
124.10лв.
Без данък:103.42лв.
LED light kit, complete, Traxxas TRX-4 LED light kit, complete, Traxxas TRX-4
Очаква се
Производител: Traxxas Номер: 8030
Пълен LED комплект за Traxxas TRX-4. Добавя красив и индивидуален завършек на вашия модел. Свети отлично през деня, осветява прекрасно през нощта. Включва всичко необходимо за монатаж без преправяне и запояване.Фарове и стопове. Истински и детайлни. Вграждат се директно във фабрично заложените за тя..
248.40лв.
Без данък:207.00лв.
LED light kit, complete, Traxxas TRX-4 Ford Bronco LED light kit, complete, Traxxas TRX-4 Ford Bronco
Очаква се
Производител: Traxxas Номер: 8035
Пълен LED комплект за Traxxas TRX-4 Ford Bronco. Включва кристални фарове с рефлектори, предни, странични и задни габаритни светлини, както и захранващ модул. С възможност за превключване между къси и дълги светлини. В комплекта ще намерите всичко необходимо за лесен монтаж без препаравяне, рязане и..
186.30лв.
Без данък:155.25лв.
LED light kit, complete, Traxxas X-Maxx LED light kit, complete, Traxxas X-Maxx
Очаква се
Производител: Traxxas Номер: 7885
LED комплекта за Traxxas X-Maxx е водоустойчив и предлага голямо забавление през нощта. В световен мащаб Traxxas първи разработиха напълно функционални и реалистична спирачна светлина, която работи както при движение напред, така и при управление на модела на заден ход.Иновацията на Traxxas предлага..
272.50лв.
Без данък:227.08лв.
LED light kit, front and rear, Traxxas E-Revo 1/16
Очаква се
Производител: Traxxas Номер: 7185
LED осветление. Включва 4 броя фарове с бели светодиоди, 4 броя задни габаритни светлини с червени светодиоди и захранващ модул. В комплект с предна и задна броня с отвори за светодиодите. Съдържа всички необходими кабели и накрайници за лесен монтаж без преправяне. Светодиодите светят отлично дори ..
87.40лв.
Без данък:72.83лв.
Производител: Traxxas Номер: 6784
LED осветление. Включва фарове с 4 броя бели светодиоди. Съдържа всички необходими кабели и накрайници за лесен монтаж без преправяне. Светодиодите светят отлично дори на ярка дневна светлина. А през нощта забавлението е гарантирано. Този кит е разработен за Traxxas Stampede 4x4 и Traxxas Stampede 4..
37.40лв.
Без данък:31.17лв.
Производител: Traxxas Номер: 8027
LED осветление. Включва фарове с бели светодиоди и задни габаритни светлини с червени светодиоди. В комплект с кабели и накрайници за лесен монтаж без преправяне. Светодиодите светят отлично дори на ярка дневна светлина. А през нощта забавлението е гарантирано. За захранването на този кит ще ви бъде..
57.10лв.
Без данък:47.58лв.
Показани 1 от 12 | 21 (2 Страници)
За да осигури своята пълна функционалност, онлайн магазин Нитро Планет използва бисквитки. Подробности ще намерите в раздел Лични данни. С натискането на бутон "Съгласявам се" вие се съгласявате както с предоставянето на свои лични данни, така и с Общите условия на Нитро Планет.