Изберете
Вашата количка

Употребявани модели

Хоби център Нитро Планет дава възможност на своите клиенти, закупили модели от нас, да ги продадат като употребявани през нашия магазин и онлайн магазин. За която услуга не ни дължат комисионна. Някои биха нарекли тази услуга посредничество. Ние я наричаме уважение към клиента, закупил модел от нас и помощ за отсрещната страна, която няма възможност да задели средства за нов модел. Условието модела да бъде пуснат в продажба при нас е той да ни бъде предоставен за подробен оглед в сервиза. В случай на откриване на амортизарана част, тя ще бъде подменена от нас за сметка на собственика на модела. Което ще гарантира техническата изправност на всеки употребяван Traxxas модел. Нещо повече. Новият собственик ще бъде напълно сигурен в произхода и сервизната история на модела, който купува.

Снимките, както и окомплектовката (ако има такава) са реални и конкретни за всеки употребяван модел. Описанието към него е максимално изчерпателно. Всеки един наличен употребван Traxxas модел може да бъде видян и огледан в нашия реален магазин.

Обръщайте внимание на описанието. За някои от моделите може да се налага допълнително закупуване на дистанционно управление и/или акумулатори и зарядно устройство, когато не са окомплектовани с тях и ако вие не разполагате със собствени.

Допълнителна информация за изложените тук модели може да получите в нашия магазин, на някои от телефоните ни или чрез e-mail кореспонденция. Всички начини за връзка с нас ще откриете в раздел Контакти.

Всички употребявани модели в този раздел се предлагат от частни лица. Хоби център Нитро Планет няма финансов ангажимент и не генерира финансова печалба от продажбата им!

В този раздел ще намерите и различни части и аксесоари, които са употребавани, нови, но с нарушена опаковка (преоценени) или нови, но разкомплектовани.

Futaba 4PKS-R, 2.4GHz комплект предавател и приемници Futaba 4PKS-R, 2.4GHz комплект предавател и приемници
Нов Изчерпан
Номер: Futaba 4PKS-R
Продава се употребявана, но в отлично състояние 4-канална професионална апаратура. Комплекта включва Futaba 4PSR-R предавател и 3 броя Futaba R614FS приемника. Предавателя разполага с голям дисплей с подсветка, която може да включвате и изключвате или да се изключва автоматично сама. Бутоните и джой..
300.00лв.
Без данък:300.00лв.
LaTrax Teton 4x4, употребяван LaTrax Teton 4x4, употребяван
Продаден
Производител: Traxxas Номер: Used LaTrax Teton
Употребяван LaTrax Teton 4x4. Чудесен избор на за най-малките или за големите, които предпочитат компактен модел. Подходящ за забавление вкъщи или в парка. Напълно водозащитен, може да се управлява при дъжд и сняг, през локви и преспи.Разполага с 4 броя маслени амортисьори, преден и заден диференциа..
180.00лв.
Без данък:180.00лв.
Onroad колела GRP DTM Foam Tires, 26mm (4) Onroad колела GRP DTM Foam Tires, 26mm (4)
Продаден
Производител: GRP Номер: GRP DTM Foam
GRP DTM комплект от 4 броя микропорести (от пяна) гуми, монтирани на състезателни джанти с 12mm хекс. Отличен избор за повечето 1/10 нитро или електрически онроуд модели. Включва:2 x GRP GVW04A GAP C-W за монтаж отпред;2 x GRP GVW06B GAP C-W за монтаж отзад.Предните колела са с ширина 26mm, ширината..
35.00лв.
Без данък:29.17лв.
Onroad колела Traxxas Volk TE37 Racing Wheels, 26мм (4) Onroad колела Traxxas Volk TE37 Racing Wheels, 26мм (4)
Продаден
Производител: Traxxas Номер: Volk TE37
Комплект от 4 броя гуми и джанти Traxxas Volk TE37 Racing Wheels. Подходящи за повечето онроуд модели в мащаб 1/10. Включва красиви ярко зелени джанти с фабрично монтирани гуми. Комплекта е без амортизация, с минимални следи от употреба. Това са колелата от популярния Traxxas модел Ken Block Gymkhan..
45.00лв.
Без данък:37.50лв.
Onroad колела, комплект, 26mm (4) Onroad колела, комплект, 26mm (4)
Изчерпан
Номер: Tires/Wheels 1/10
Комплект от 4 броя гуми, монтирани на красиви състезателни джанти. С минимални следи от употреба по джантите, гумите са чисто нови. Подходящи за повечето онроуд модели в мащаб 1/10 със стандартен 12mm хекс...
25.00лв.
Без данък:20.83лв.
Traxxas E-Revo VXL Brushless, употребяван Traxxas E-Revo VXL Brushless, употребяван
Продаден
Производител: Traxxas Номер: 86086-4 Gat_Used
Употребяван Traxxas E-Revo VXL Brushless. Модела е в много добро техническо и визуално състояние. В комплект с 2.4GHz дистанционно управление и двойно зарядно устройство Traxxas EZ-Peak Dual.Шасито и окачването на E-Revo неслучайно са спечелили доверието на собствениците на модела, както и на онези,..
1,100.00лв.
Без данък:1,100.00лв.
Traxxas Jato 3.3, употребяван Traxxas Jato 3.3, употребяван
Продаден
Производител: Traxxas Номер: Used Traxxas Jato
Употребяван Traxxas Jato 3.3. Това е един от най-бързите нитро модели на пазара, който с лекота може да подмине 100км/ч. Разполага с впечатляваща динамика при старт и двустепенна автоматична скоростна кутия. Модела е клас stadium truck, заради което е със задно предаване - още една предпоставка да с..
390.00лв.
Без данък:390.00лв.
Traxxas M41 Brushless, употребяван Traxxas M41 Brushless, употребяван
Продаден
Производител: Traxxas Номер: Used M41
Употребявана лодка (катамаран) Traxxas M41. В отлично техническо и визуално състояние. Без удари и наранявания по корпуса, с минимални следи от употреба. Предлага се в пълен комплект с оригинални дистанционно управление, акумулатори, зарядно устройство и инструменти.Катамарана се задвижва от мощен б..
1,100.00лв.
Без данък:1,100.00лв.
Traxxas Rustler, употребяван Traxxas Rustler, употребяван
Продаден
Производител: Traxxas Номер: Used Rustler RWD
Употребяван Traxxas Rustler в отлично техническо и много добро визуално състояние. Пълен комплект, състоящ се от модел, дистанционно управление, LiPo акумулатор, NiMH акумулатор, зарядно устройство, книжки, лепенки и кутия.Този модел е клас stadium truck, заради което е със задно предаване. Много за..
390.00лв.
Без данък:390.00лв.
Traxxas Summit 4x4, употребяван Traxxas Summit 4x4, употребяван
Продаден
Производител: Traxxas Номер: Summit-2022-06
Употребяван Traxxas Summit 4x4. В много добро техническо и добро визуално състояние. Преминал тестовете на сервиза и готов за управление. Може да бъде видян в нашия магазин, адреса на който, както и начините за връзка с нас, ще намерите в раздел Контакти. Модела е с 4x4 задвижване, с възможност за:п..
600.00лв.
Без данък:600.00лв.
Traxxas Summit 4x4, употребяван Traxxas Summit 4x4, употребяван
Продаден
Производител: Traxxas Номер: Summit-2021-05
Traxxas Summit 4x4 в неразличнимо от ново техническо състояние. Визуално е перфектен, без драскотини по купето, с минимални следи от употреба по долната част от носачите и предната защитна планка. Гумите и джантите са чисто нови, камиона никога не е каран с тях. В комплект с 2 броя LiPo 2S 7.4V акум..
900.00лв.
Без данък:900.00лв.
Traxxas Summit 4x4, употребяван Traxxas Summit 4x4, употребяван
Продаден
Производител: Traxxas Номер: Summit-2020-01
Употребяван Traxxas Summit 4x4. В отлично техническо и визуално състояние, с минимални следи от употреба. Сервизиран и готов за управление. Може да бъде видян в нашия магазин, адреса на който, както и начините за връзка с нас, ще намерите в раздел Контакти. Модела е с 4x4 задвижване, с възможност за..
750.00лв.
Без данък:750.00лв.
Показани 1 от 12 | 18 (2 Страници)
За да осигури своята пълна функционалност, онлайн магазин Нитро Планет използва бисквитки. Подробности ще намерите в раздел Лични данни. С натискането на бутон "Съгласявам се" вие се съгласявате както с предоставянето на свои лични данни, така и с Общите условия на Нитро Планет.