Изберете
Вашата количка

Употребявани модели

Хоби център Нитро Планет дава възможност на своите клиенти, закупили модели от нас, да ги продадат като употребявани през нашия магазин и онлайн магазин. За която услуга не ни дължат комисионна. Някои биха нарекли тази услуга посредничество. Ние я наричаме уважение към клиента, закупил модел от нас и помощ за отсрещната страна, която няма възможност да задели средства за нов модел. Условието модела да бъде пуснат в продажба при нас е той да ни бъде предоставен за подробен оглед в сервиза. В случай на откриване на амортизарана част, тя ще бъде подменена от нас за сметка на собственика на модела. Което ще гарантира техническата изправност на всеки употребяван Traxxas модел. Нещо повече. Новият собственик ще бъде напълно сигурен в произхода и сервизната история на модела, който купува.

Снимките, както и окомплектовката (ако има такава) са реални и конкретни за всеки употребяван модел. Описанието към него е максимално изчерпателно. Всеки един наличен употребван Traxxas модел може да бъде видян и огледан в нашия реален магазин.

Обръщайте внимание на описанието. За някои от моделите може да се налага допълнително закупуване на дистанционно управление и/или акумулатори и зарядно устройство, когато не са окомплектовани с тях и ако вие не разполагате със собствени.

Допълнителна информация за изложените тук модели може да получите в нашия магазин, на някои от телефоните ни или чрез e-mail кореспонденция. Всички начини за връзка с нас ще откриете в раздел Контакти.

Всички употребявани модели в този раздел се предлагат от частни лица. Хоби център Нитро Планет няма финансов ангажимент и не генерира финансова печалба от продажбата им!

В този раздел ще намерите и различни части и аксесоари, които са употребавани, нови, но с нарушена опаковка (преоценени) или нови, но разкомплектовани.

Производител: Traxxas Номер: Used Traxxas Jato
Употребяван Traxxas Jato 3.3. Това е един от най-бързите нитро модели на пазара, който с лекота може да подмине 100км/ч. Разполага с впечатляваща динамика при старт и двустепенна автоматична скоростна кутия. Модела е клас stadium truck, заради което е със задно предаване - още една предпоставка да с..
590.00лв.
Без данък:590.00лв.
Traxxas Rustler, употребяван Traxxas Rustler, употребяван
Продаден
Производител: Traxxas Номер: Used Rustler RWD
Употребяван Traxxas Rustler в отлично техническо и много добро визуално състояние. Пълен комплект, състоящ се от модел, дистанционно управление, LiPo акумулатор, NiMH акумулатор, зарядно устройство, книжки, лепенки и кутия.Този модел е клас stadium truck, заради което е със задно предаване. Много за..
390.00лв.
Без данък:390.00лв.
Traxxas Summit 4x4, употребяван Traxxas Summit 4x4, употребяван
Продаден
Производител: Traxxas Номер: Summit-2020-01
Употребяван Traxxas Summit 4x4. В отлично техническо и визуално състояние, с минимални следи от употреба. Сервизиран и готов за управление. Може да бъде видян в нашия магазин, адреса на който, както и начините за връзка с нас, ще намерите в раздел Контакти. Модела е с 4x4 задвижване, с възможност за..
750.00лв.
Без данък:750.00лв.
Traxxas Summit 4x4, употребяван Traxxas Summit 4x4, употребяван
Продаден
Производител: Traxxas Номер: Summit-2020-06
Употребяван Traxxas Summit 4x4. В отлично техническо и добро визуално състояние. Преминал тестовете на сервиза и готов за управление. Може да бъде видян в нашия магазин, адреса на който, както и начините за връзка с нас, ще намерите в раздел Контакти. Модела е с 4x4 задвижване, с възможност за:превк..
690.00лв.
Без данък:690.00лв.
Vaterra Brushless Camaro SS 1/10 onroad Vaterra Brushless Camaro SS 1/10 onroad
Продаден
Номер: Vaterra SS
Чисто нов безчетков модел на Vaterra с купе на Chevrolet Camaro SS. Много точна изработка на модела от 1969г. Обърнато е внимание на всеки един детайл, включително на хромираните брони и странични огледала. Колата е била витринна, без следи от употреба. Собственост е на наш клиент. Може да бъде видя..
500.00лв.
Без данък:500.00лв.
Номер: LRP Quadra Pro 3
Зарядно устройство на немската фирма LRP. Модела е Quadra Pro 3. Отлично техническо и визуално състояние с много добра окомплектовка. Поддържа зареждане на LiPo, LiFePo, LiIo, NiMH, NiCD и Pb. Удобно и практично зарядно устройство, което може да използвате както в дома/офиса, така и в полеви условия..
60.00лв.
Без данък:60.00лв.
Номер: SkyRC B6 AC+ used
Употребявано, отлично технически и без следи от употреба зарядно устройство SkyRC B6 AC+, v.2. Може да зарежда всички популярни на пазара акумулатори за радиоуправляеми модели - NiMH, LiPo, LiFe, NiCD, PB и т.н. Работи на 220V, но може да бъде свързано посредством включените в комплекта оригинални щ..
90.00лв.
Без данък:90.00лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
За да осигури своята пълна функционалност, онлайн магазин Нитро Планет използва бисквитки. Подробности ще намерите в раздел Лични данни. С натискането на бутон "Съгласявам се" вие се съгласявате както с предоставянето на свои лични данни, така и с Общите условия на Нитро Планет.