Изберете
Вашата количка

Употребявани модели

Хоби център Нитро Планет дава възможност на своите клиенти, закупили модели от нас, да ги продадат като употребявани през нашия магазин и онлайн магазин. За която услуга не дължат комисионна към магазина. Някои биха нарекли тази услуга посредничество. Ние я наричаме уважение към клиента, закупил модел от нас и помощ за отсрещната страна, която няма възможност или не желае да задели средства за нов модел. Условието модела да бъде пуснат в продажба при нас е той да ни бъде предоставен за подробен оглед в сервиза. В случай на откриване на амортизарана част, тя ще бъде подменена от нас за сметка на собственика на модела. Което ще гарантира техническата изправност на всеки употребяван Traxxas модел. Нещо повече. Новият собственик ще бъде напълно сигурен в произхода и сервизната история на модела, който купува.

Снимките, както и окомплектовката (ако има такава) са реални и конкретни за всеки употребяван модел. Описанието към него е максимално изчерпателно. Всеки един наличен употребван Traxxas модел може да бъде видян и огледан в нашия реален магазин.

Обръщайте внимание на описанието. За някои от моделите може да се налага допълнително закупуване на дистанционно управление и/или акумулатори и зарядно устройство, когато не са окомплектовани с тях и ако вие не разполагате със собствени.

Допълнителна информация за изложените тук модели може да получите в нашия магазин, на някои от телефоните ни или чрез e-mail кореспонденция. Всички начини за връзка с нас ще откриете в раздел Контакти.

Всички употребявани модели в този раздел се предлагат от частни лица. Хоби център Нитро Планет няма финансов ангажимент и не генерира финансова печалба от продажбата им!

Няма продукти в тази категория.

За да осигури своята пълна функционалност, онлайн магазин Нитро Планет използва бисквитки. Подробности ще намерите в раздел Лични данни. С натискането на бутон "Съгласявам се" вие се съгласявате както с предоставянето на свои лични данни, така и с Общите условия на Нитро Планет.