Изберете
Вашата количка
Уважаеми клиенти и гости на хоби център Нитро Планет,
Във връзка с намаляване разпространението и овладяването на коронавирус (COVID-19) в България, достъпа до нашия реален магазин временно ще бъде ограничен. Ще може да пазарувате от нас основно онлайн. Разбира се, заявки за части, аксесоари, консумативи и модели ще приемаме и по телефона. Възможно е да има известна забава по отношение на моделите, които сте поръчали, предвид затруднената международна спедиция.
Бъдете здрави!

Търговски марки

С цел популяризиране, реклама и продажба на продуктите в онлайн магазин Нитро Планет са използвани редица наименования, графични изображения и видео материали, които са носители на търговски марки и/или представляват интелектуална собственост. Например, но не само Traxxas®, Velineon®, Titan®, TQ®, TQi®, Ready to Race®, Apple®, iPhone®, iPod®.

Всички поместени в раздел Документация материали са изключителна собственост на Traxxas®.

Всички използвани в онлайн магазин Нитро Планет видео и текстови материали, изображения на продукти и артикули са интелектуална собственост на Traxxas® и Нитро Планет.

Забранено е копирането и/или възпроизвеждането на коя да е част или информация от онлайн магазин и сайт Нитро Планет.

За да осигури своята пълна функционалност, онлайн магазин Нитро Планет използва бисквитки. Подробности ще намерите в раздел Лични данни. С натискането на бутон "Съгласявам се" вие се съгласявате както с предоставянето на свои лични данни, така и с Общите условия на Нитро Планет.