Traxxas Stampede 4x4 VXL е изключително динамичен офроуд модел. Задвижван е от същата електроника и мощен безчетков електромотор, използвани в Traxxas Rustler VXL и Traxxas Rustler 4x4 VXL. Подробно описание, детайлна характеристика и актуална цена на този радиоуправляем камион ще намерите в неговата продуктова страница в нашия онлайн магазин.

Traxxas Stampede 4x4 VXL разполага с регулируемата стабилизираща програма TSM на Traxxas, която ще ви помага при управление върху хлъзгав терен. На разположение имате и патентования тренировъчен режи, който ще отнеме около 50% от мощността на модела, давайки ви възможност първо да свикнете с управлението преди да отключите пълната му динамика. Разбира се, модела е водозащитен, за да се забавлявате с него през локви, в кал и сняг.

Окомплектовката на Traxxas Stampede включва инструменти за разглобяване и поддръжка на модела, комплект резервни щипки за закрепване на купето, комплет от подложни шайби за под щипките, втулки за регулиране натегнатостта на пружините на амортисьорите, бутала с различна пропускливост за амортисьорите, скоба за фиксиране на по-висок LiPo акумулатор (до 29mm), пиньон за развиване на още по-висока максимална скорост (не се препоръчва използването му при чести потегляния от място), красиви допълнителни стикери за купето, както и книжка с вложените в модела части, включваща и опционални и тунинг аксесоари.

В електронен вариант може да свалите от секция Документация на нашия онлайн магазин оригиналното ръководство на английски език, книжката с резервни части, тунинг и аксесоари, както и схемите на пълното разглобено състояние на модела. По този начин ви даваме възможност дори да сте навън, да може да свалите нужната ви информация по всяко време на вашето смарт устройство.