Представяме ви най-бързия модел в клас stadium truck. Traxxas Rustler 4x4 VXL ще ви впечатли със своята динамика при ускорение, доускорение, спиране и разбира се - със своята максимална скорост от над 110км/ч. Ниския център на тежестта, оптимизираното и балансираното шаси, както и широко изнесените колела, осигуряват на модела отлична стабилност при управление с висока скорост както на асфалт, така и по различни офроуд трасета. В комплекта получавате т. нар. "пето колело", монтирано в задната част на Rustler 4x4 VXL. То ще ви даде допълнително удоволствие и стабилност при рязко потегляне и изправяне модела на задни гуми, като същевременно ще предпази спойлера от наранявания.

Traxxas Rustler 4x4 VXL е оборудван с безчетков електромотор Traxxas Velineon 3500 и водозащитена електроника. Благодарение на което може да използвате цялата тази динамика през локви и на заснежени терени. Купето на модела се монтира без щипки към шасито, посредством новата безщипкова технология на Traxxas.

Повече информация за този високодинамичен безчетков радиоуправляем модел, пълното му описание, харакертистики, спецификация и цена ще намерите в продуктовото му описание в нашия онлайн магазин - Traxxas Rustler 4x4 VXL. В раздел Traxxas модели ще намерите и по-бавния, съответно и малко по-евтиния вариант с четков електромотор Traxxas Rustler 4x4.

Предлагаме ви да разгледате и другата серия Rustler, този път само със задно предаване, съответно безчетковия и също толкова динамичен Traxxas Rustler VXL, както и четковия Traxxas Rustler.

При избор на акумулатор за захранване на Traxxas Rustler 4x4 VXL имате общо два вариантa. Максималната динамика и скорост ще постигнете с 3S LiPo (11.1V). Такъв акумулатор ще извлече максимума от модела. Ако желаете по-умерено захранване, с малко по-ниска максимална скорост, съответно леко понижена динамика, следва да изберете 2S LiPo (7.4V) акумулатор. Всички 2S (7.4V) и 3S (11.1V) LiPo акумулатори, може да разгледате в нашия раздел Акумулатори. Подходящи за модела са всички с дължина 135mm. Ако не разполагате с подходящо и съвместимо зарядно устройство, разгледайте зарядните устройства, които предлагаме. Разбира се, ако имате нужда от съвет или консултация, обадете ни се или ни пишете, като използвате някой от начините за контакт с магазин Нитро Планет.

За ваше удобство в раздел Документация ще намерите в електронен PDF и JPEG формат оригиналното ръководство за експлоатация на Traxxas Rustler 4x4 VXL, книжка с резервни и опционални части, както и схеми на разглобеното състояние на модела.