Легендарното шаси в света на радиоуправляемите модели. Това е възможно най-краткото определение за инженерните решения, вложени в Traxxas E-Revo VXL Brushless. Без аналог и без конкуренция по отношение на ходовата част и пътното поведение. Четирите алуминиеви маслени амортисьора са хоризонтално разположени и са свързани с носачите посредством rocker-и. Това позволява дълъг и плавен ход на носача при къс и стегнат ход на амортисьора. Благодарение на което, дори при висока скорост на офроуд терен, E-Revo ще остане максимално стабилен и ще поема пътните неравности с лекота.

Много от тунинг аксесоарите, които се предлагат за първата версия на E-Revo Brushless, са включени в стандартното оборудване на актуалната модификация на модела. Гумите са по-големи и още по-здрави. Полуосите са обновени, а над амортисьорите вече има фабрично монтирана скоба, допълнително подсилваща шасито, за да може да скачате още по-високо. Благодарение на новата заключваща система, която отново е иновация на Traxxas, са премахнати щипките за закрепване на купето към шасито.

Ходовата част на Traxxas E-Revo VXL Brushless подлежи на редица настройки. Може да свалите модела ниско до земята или да го вдигнете високо за преодоляване на по-големи препятствия. Амортисьорите са регулируеми и вие определяте колко натегнати да бъдат пружините. Никой модел в този клас няма да ви даде повече възможности за персонализация.

Голямата стабилност при висока скорост е постигната благодарение на ниския център на тежестта, в комбинация с отлично разпределените компоненти по шасито за оптимален баланс. Електродвигателя е изместен минимално от средната надлъжна част на шасито, за да се компенсира теглото на спийд контролера. Двата захранващи акумулатора се поставят в предвидените за тях легла, по едно от всяка страна на модела. Самите легла имат входящи и изходящи вентилационни отвори, позволяващи свободно преминаване на охлаждащия въздушен поток.

Спийд контролера разполага с патентования от Traxxas тренировъчен режим, в който мощността и динамиката на E-Revo VXL Brushless са намалени с около 40%. Което ще ви даде възможност да свикнете с управлението на модела преди да разгърнете целия му потенциал. Приемника и предавателя (дистанционното управление) са с интегрирана стабилизираща програма TSM, което е още една от иновациите на Traxxas. TSM е подобен на ESP стабилизиращите програми при леките автомобили - ще ви помага срещу поднасяне в завои и поднасяне при рязко потегляне върху терен с ниско сцепление. От дистанционното управление може да регулирате до каква степен да се намесва TSM, както и да изключите напълно системата.

В предавателя имате възможност да поставите опционалния Traxxas Bluetooth модул (продава се отделно). Посредством него ще може да свържете дистанционното управление и модела към своя смартфон или таблет (Android или iOS). Необходимо е предварително да сте свалили и инсталирали безплатния софтуер Traxxas Link, съответно от Google Play или от AppStore. Приложението на Traxxas ще ви даде редица възможности и удобства, като настройки на модела, следене показанието на различни датчици (температура, волтаж, скорост и др.), които се продават отделно, както и да актуализирате софтуера на дистанционното управление и на модела.

Оптималния баланс на шасито, перфектното окачване, огромната мощност и динамика, отличното пътно поведение и агресивната стойка правят Traxxas E-Revo VXL Brushless уникален в много отношения. Повече информация за модела, техническа спецификация, цена и още снимки ще намерите в неговата продуктова страница на нашия онлайн магазин. Посетете раздел Документация, в който може да разгледате оригиналните сервизни документи и ръководството за експлоатация, както и разглобеното състояние на модела с вложените в него части.