Имате дете и искате да му подарите радиоуправляем джип с дистанционно управление. Искате този джип да е водозащитен, с отлична динамика, с презареждаем акумулатор и не по-малко важното - да може да бъде ремонтиран в случай на нужда. Желаете детето, освен да го управлява, да се забавлява и докато го разглобява. Тогава изберете LaTrax Teton. Модела е с 4x4 задвижване, а благодарение на водозащитената електроника може да бъде управляван през локви или пухкав сняг. Наличието на резервни части за него в хоби център Нитро Планет, прави този модел отличен избор в дългосрочен план.

Предвид компактните размери на LaTrax Teton, той ще донесе радост и при управление на закрито, в случаите, когато времето е неблагоприятно за разходка навън. А ако ще пътувате и искате да го вземете с вас, бъдете сигурни, че няма да заема много място сред багажа ви.

Модела е оборудван с 4 маслени амортисьора, които ще му осигурят оптимално пътно поведение без значение дали ще го управлявате в парка на асфалт или в гората на офроуд терен. Дистанционното управление е пропорционално, което означава, че може да потегляте и завивате плавно, точно толкова, колкото желаете. Трансмисията е реализирана изцяло с лагери, гарантирайки дълги сервизни интервали.

LaTrax Teton разполага с патентования от Traxxas тренировъчен режим, благодарение на който може да намалите мощността и динамиката на модела с около 40%. С което може да дадете възможност на вашето дете първо да свикне с управлението, а в последствие да отключите максималното ускорение и скорост на джипа.

Подробно описание, спецификация, размери, цена, видео и още снимки ще намерите в продуктовата страница на LaTrax Teton в нашия онлайн магазин. За предварително запознаване с техническата част, както и за последващо сервизиране и ремонт на модела, а също и за разглеждане на оригиналното ръководство за експлоатация, може да посетите раздел Документация.