Изберете
Вашата количка

Новини и поддръжка RSS Feed

09 Dec Traxxas Stampede 4x4 VXL - Разопаковане
Nitro Planet 0 70
Traxxas Stampede 4x4 VXL е изключително динамичен офроуд модел. Задвижван е от същата електроника и мощен безчетков електромотор, използвани в Traxxas Rustler VXL и Traxxas Rustler 4x4 VXL. Подробно описание, детайлна характеристика и актуална цена н..
03 Dec Traxxas TQi 6509R - Разопаковане
Nitro Planet 0 67
Представяме ви кратко фото ревю на Traxxas TQi дистанционно управление. Комплекта съдържа 2-канален предавател и 5-канален приемник. В приемника има инсталиран TSM - стабилизиращата програма на Traxxas, която не позволява поднасяне на модела и е анал..
27 Nov Traxxas Rustler 4x4 VXL - Кратък фото преглед
Nitro Planet 0 63
Traxxas Rustler 4x4 VXL е най-бързия радиоуправляем модел в клас stadium truck. Разполага с впечатляваща динамика и висока максимална скорост, която може с лекота да подмине 110км/ч. Напълно водозащитен е, може да го управлявате в различни условия - ..
19 Nov Traxxas EZ-Peak Live зарядни устройства
Nitro Planet 0 99
Зареждането на LiPo или NiMH акумулатор винаги е бил отговорен процес. Затова Traxxas въведоха преди няколко години своя iD стандарт при акумулаторите и зарядните устройства, предоставайки на вас, потребителите, възможно най-голямо удобство и сигурно..
05 Nov LiPo акумулатори, практически съвети
Nitro Planet 0 55
В интернет пространството преобладава мнението, че LiPo акумулаторите е нормално да се зареждат с висок ток (А). Това е абсолютно вярно и затова на пазара има много зарядни устройства, които разполагат с голяма мощност и могат да зардят вашия LiPo ак..
24 Oct Активиране на LVD на контролера
Nitro Planet 0 46
Много е важно спийд контролера да работи в правилния и съобразения с вида на захранващия акумулатор режим. Когато захранвате вашия Traxxas модел с LiPo (литиево-полимерен) акумулатор, контролера трябва да е с активиран LVD режим, който се поддържа от..
09 Oct LiPo акумулатори, зареждане и съхранение
Nitro Planet 0 65
LiPo акумулаторите ще ви предоставят огромно забавление с вашия Traxxas електрически радиоуправляем модел. Това са акумулаторите, с които ще може да развиете максималната скорост на вашия модел, да се докоснете до пълната му динамика и не на последно..
01 Oct Свързване на Traxxas предавател и приемник
Nitro Planet 0 18
Във всеки Traxxas модел предавателя и приемника са фабрично свързани и готови за работа. Но ако подмените само предавателя или само приемника със съвместими такива или искате да добавите нов приемник в паметта на предавателя, то тогава се налага да с..
19 Sep Патентования тренировъчен режим
Nitro Planet 0 39
Във всеки един електрически модел на Traxxas ще намерите патентования от компанията тренировъчен режим. При него контролера работи само с около 50% от мощността си. Което го прави чудесен избор за всички начинаещи или по-малки собственици на модела. ..
07 Sep Калибриране на предавател и контролер
Nitro Planet 0 68
Правилната настройка на дистанционното управление спрямо спийд контролера е от решаващо значение при управлението на вашия електрически Traxxas модел. Ако модела не реагира коректно на подадените през предавателя команди, най-често срещаната причина ..
02 Sep LiPo и NiMH акумулатори, обща информация
Nitro Planet 0 37
Ако сте начинаещ в хобито, най-вероятно ви вълнуват някои основни въпроси, свързани с акумулаторите, използвани за захранване на моделите с дистанционно управление. В тази статия ще ви обясним за значението на капацитета на акумулатора, неговия волта..
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)
За да осигури своята пълна функционалност, онлайн магазин Нитро Планет използва бисквитки. Подробности ще намерите в раздел Лични данни. С натискането на бутон "Съгласявам се" вие се съгласявате както с предоставянето на свои лични данни, така и с Общите условия на Нитро Планет.