Изберете
Вашата количка

Новини и поддръжка RSS Feed

13 May LaTrax Teton - Разопаковане
Nitro Planet 0 208
Имате дете и искате да му подарите радиоуправляем джип с дистанционно управление. Искате този джип да е водозащитен, с отлична динамика, с презареждаем акумулатор и не по-малко важното - да може да бъде ремонтиран в случай на нужда. Желаете детето, о..
07 May Traxxas E-Revo VXL Brushless - Разопаковане
Nitro Planet 0 242
Легендарното шаси в света на радиоуправляемите модели. Това е възможно най-краткото определение за инженерните решения, вложени в Traxxas E-Revo VXL Brushless. Без аналог и без конкуренция по отношение на ходовата част и пътното поведение. Четирите а..
27 Feb Traxxas X-Maxx - Разопаковане
Nitro Planet 0 210
Traxxas X-Maxx е огромен. Много по-голям от Traxxas E-Revo и повече от два пъти по-голям от Traxxas Stampede. С дължина почти 1 метър и ширина половин метър, това е най-големия модел, произвеждан до момента от Traxxas. Първата генерация X-Maxx можеше..
14 Feb Подмяна на маншон на полуос (5459)
Nitro Planet 0 210
Полуоската на първата серия Traxxas E-Revo Brushless, както и на Traxxas E-Maxx Brushless и Traxxas Revo 3.3, е телескопична. Конструирана е от мъжка и женска част, които влизат една в друга и се движат на шлици. Чрез тази сглобка е постигната промен..
31 Jan Traxxas TRX-4 Yellow - Кратък фото преглед
Nitro Planet 0 199
Traxxas пуснаха наскоро на пазара лимитирана серия на радиоуправляемия катерач TRX-4. За разлика от стандартната версия, тук купето на Land Rover Defender е боядисано в наситено и приятно жълто, което прави добър контраст с черните детайли по модела,..
23 Jan Traxxas Rustler 4x4 VXL - Поставяне на по-висок акумулатор
Nitro Planet 0 137
В шасито на Traxxas Rustler 4x4 VXL могат да бъдат поставяни различни по височина акумулатори. Фабричната му настройка е фиксирана за избор на акумулатори с дължина 135mm и височина от 24mm до 26mm. Например това са 2S LiPo (7.4V) 5800mAh с размери 1..
21 Jan Traxxas TRX-4 - Разопаковане
Nitro Planet 0 211
Радиоуправляемите катерачи стават все по-популярни. Може би защото хората търсят все повече близостта на природата и искат да управляват по време на своите разходки един красив и умеещ да преодолява различни препятствия спътник. От години Traxxas пре..
07 Jan Traxxas Rustler 4x4 VXL - Разопаковане
Nitro Planet 1 179
Представяме ви най-бързия модел в клас stadium truck. Traxxas Rustler 4x4 VXL ще ви впечатли със своята динамика при ускорение, доускорение, спиране и разбира се - със своята максимална скорост от над 110км/ч. Ниския център на тежестта, оптимизиранот..
03 Jan Traxxas Rustler 4x4 - Разопаковане
Nitro Planet 0 117
Traxxas Rustler 4x4 е предпочитания избор, когато желаете добър и бюджетен модел с четков електромотор, ниско шаси, с възможност за забавление както на асфалт, така и на офроуд трасета. Този модел подходящ за по-малките почитатели на радиоуправляемит..
17 Dec Traxxas комплект инструменти 3415
Nitro Planet 0 104
Traxxas предлага разнообразни комплекти от инструменти и накрайници. Представяме ви най-популярния сред тях - Traxxas 3415. Съдържа всичко необходимо за пълното разглобяване и сглобяване на вашия Traxxas модел. С помощта на този комплект ще може удоб..
09 Dec Traxxas Stampede 4x4 VXL - Разопаковане
Nitro Planet 0 221
Traxxas Stampede 4x4 VXL е изключително динамичен офроуд модел. Задвижван е от същата електроника и мощен безчетков електромотор, използвани в Traxxas Rustler VXL и Traxxas Rustler 4x4 VXL. Подробно описание, детайлна характеристика и актуална цена н..
03 Dec Traxxas TQi 6509R - Разопаковане
Nitro Planet 0 209
Представяме ви кратко фото ревю на Traxxas TQi дистанционно управление. Комплекта съдържа 2-канален предавател и 5-канален приемник. В приемника има инсталиран TSM - стабилизиращата програма на Traxxas, която не позволява поднасяне на модела и е анал..
Показани 1 от 12 | 21 (2 Страници)
За да осигури своята пълна функционалност, онлайн магазин Нитро Планет използва бисквитки. Подробности ще намерите в раздел Лични данни. С натискането на бутон "Съгласявам се" вие се съгласявате както с предоставянето на свои лични данни, така и с Общите условия на Нитро Планет.