Изберете
Вашата количка
Уважаеми клиенти и гости на хоби център Нитро Планет,
Във връзка с намаляване разпространението и овладяването на коронавирус (COVID-19) в България, достъпа до нашия реален магазин временно ще бъде ограничен. Ще може да пазарувате от нас основно онлайн. Разбира се, заявки за части, аксесоари, консумативи и модели ще приемаме и по телефона. Възможно е да има известна забава по отношение на моделите, които сте поръчали, предвид затруднената международна спедиция.
Бъдете здрави!

Новини и поддръжка RSS Feed

14 Feb Подмяна на маншон на полуос (5459)
Nitro Planet 0 21
Полуоската на първата серия Traxxas E-Revo Brushless, както и на Traxxas E-Maxx Brushless и Traxxas Revo 3.3, е телескопична. Конструирана е от мъжка и женска част, които влизат една в друга и се движат на шлици. Чрез тази сглобка е постигната промен..
31 Jan Traxxas TRX-4 Yellow - Кратък фото преглед
Nitro Planet 0 51
Traxxas пуснаха наскоро на пазара лимитирана серия на радиоуправляемия катерач TRX-4. За разлика от стандартната версия, тук купето на Land Rover Defender е боядисано в наситено и приятно жълто, което прави добър контраст с черните детайли по модела,..
23 Jan Traxxas Rustler 4x4 VXL - Поставяне на по-висок акумулатор
Nitro Planet 0 41
В шасито на Traxxas Rustler 4x4 VXL могат да бъдат поставяни различни по височина акумулатори. Фабричната му настройка е фиксирана за избор на акумулатори с дължина 135mm и височина от 24mm до 26mm. Например това са 2S LiPo (7.4V) 5800mAh с размери 1..
21 Jan Traxxas TRX-4 - Разопаковане
Nitro Planet 0 77
Радиоуправляемите катерачи стават все по-популярни. Може би защото хората търсят все повече близостта на природата и искат да управляват по време на своите разходки един красив и умеещ да преодолява различни препятствия спътник. От години Traxxas пре..
07 Jan Traxxas Rustler 4x4 VXL - Разопаковане
Nitro Planet 0 55
Представяме ви най-бързия модел в клас stadium truck. Traxxas Rustler 4x4 VXL ще ви впечатли със своята динамика при ускорение, доускорение, спиране и разбира се - със своята максимална скорост от над 110км/ч. Ниския център на тежестта, оптимизиранот..
03 Jan Traxxas Rustler 4x4 - Разопаковане
Nitro Planet 0 34
Traxxas Rustler 4x4 е предпочитания избор, когато желаете добър и бюджетен модел с четков електромотор, ниско шаси, с възможност за забавление както на асфалт, така и на офроуд трасета. Този модел подходящ за по-малките почитатели на радиоуправляемит..
17 Dec Traxxas комплект инструменти 3415
Nitro Planet 0 32
Traxxas предлага разнообразни комплекти от инструменти и накрайници. Представяме ви най-популярния сред тях - Traxxas 3415. Съдържа всичко необходимо за пълното разглобяване и сглобяване на вашия Traxxas модел. С помощта на този комплект ще може удоб..
09 Dec Traxxas Stampede 4x4 VXL - Разопаковане
Nitro Planet 0 125
Traxxas Stampede 4x4 VXL е изключително динамичен офроуд модел. Задвижван е от същата електроника и мощен безчетков електромотор, използвани в Traxxas Rustler VXL и Traxxas Rustler 4x4 VXL. Подробно описание, детайлна характеристика и актуална цена н..
03 Dec Traxxas TQi 6509R - Разопаковане
Nitro Planet 0 119
Представяме ви кратко фото ревю на Traxxas TQi дистанционно управление. Комплекта съдържа 2-канален предавател и 5-канален приемник. В приемника има инсталиран TSM - стабилизиращата програма на Traxxas, която не позволява поднасяне на модела и е анал..
27 Nov Traxxas Rustler 4x4 VXL - Кратък фото преглед
Nitro Planet 0 106
Traxxas Rustler 4x4 VXL е най-бързия радиоуправляем модел в клас stadium truck. Разполага с впечатляваща динамика и висока максимална скорост, която може с лекота да подмине 110км/ч. Напълно водозащитен е, може да го управлявате в различни условия - ..
19 Nov Traxxas EZ-Peak Live зарядни устройства
Nitro Planet 0 142
Зареждането на LiPo или NiMH акумулатор винаги е бил отговорен процес. Затова Traxxas въведоха преди няколко години своя iD стандарт при акумулаторите и зарядните устройства, предоставайки на вас, потребителите, възможно най-голямо удобство и сигурно..
05 Nov LiPo акумулатори, практически съвети
Nitro Planet 0 89
В интернет пространството преобладава мнението, че LiPo акумулаторите е нормално да се зареждат с висок ток (А). Това е абсолютно вярно и затова на пазара има много зарядни устройства, които разполагат с голяма мощност и могат да зардят вашия LiPo ак..
Показани 1 от 12 | 18 (2 Страници)
За да осигури своята пълна функционалност, онлайн магазин Нитро Планет използва бисквитки. Подробности ще намерите в раздел Лични данни. С натискането на бутон "Съгласявам се" вие се съгласявате както с предоставянето на свои лични данни, така и с Общите условия на Нитро Планет.