Изберете
Вашата количка

Пазарувайте на изплащане

Уважаеми клиенти,

Всички Traxxas радиоуправляеми модели са още по-достъпни благодарение на партньорството ни с БНП Париба Лични Финанси. Може да разсрочите сумата за желания модел на предпочитани от вас равни месечни вноски, за период от 3 до 36 месеца. Купете или поръчайте още сега своя Traxxas, зарадвайте себе си, своето дете или любим човек, без да утежнявате месечния си бюджет.

Нещо повече. Към всеки модел, който бихте купили на изплащане, може да добавите акумулатор(и) и зарядно устройство и да разсрочите цялата сума за избран от вас период.

И още. Покупката на изплащане не ви обвързва с първоначална вноска. Което означава, че ако модела, който искате да купите не е наличен, той ще ви бъде доставен от нас още преди да е настъпила датата за първата вноска по вашия стоков кредит.

Важно! В случай, че нямате възможност да посетите нашия реален магазин, но желаете да кандидатствате онлайн за покупка на изплащане, задължително следва да се свържете с нас по телефон или email, да ни информирате кой модел сте избрал(а), с какви акумулатор(и) и зарядно устройство искате да го окомплектовате. Кандидатствайте онлайн едва след като ви потвърдим възможността да доставим желаните артикули за вас. Молим ви да имате предвид, че нашето потвърждение е валидно за срок от 3 (три) дни - това е срока, за който можем да "блокираме" желания от вас модел, за да сме сигурни, че ще можем да ви го доставим след сключване на договора за потребителски кредит между вас и БНП Париба Лични финанси. В случай, че не се съобразите с този срок или решите да кандидатствате онлайн без да се информирате за възможността ни да доставим за вас конкретния модел, магазин Нитро Планет няма и не може да носи отговорност за забава на доставката или за невъзможност да изпълни поръчката ви, предмет на договора ви с БНП Париба Лични Финанси.

На изплащане може да закупите:

  • Traxxas радиоуправляем модел;
  • Traxxas радиоуправляем модел, в комплект с акумулатор(и);
  • Traxxas радиоуправляем модел, в комплект с акумулатор(и) и зарядно устройство.

Ако не сте сигурни кои акумулатори и кое зарядно устройство са съвместими с избрания от вас Traxxas модел, не се колебайте да се свържете с нас за консултация и съвет.

Как да калкулирате общата сума, когато пазарувате на изплащане.

След като сте се свързал(а) с нас и сме потвърдили възможността да доставим за вас желаните артикули, при онлайн кандидатстването за стоков кредит от БНП Париба Лични Финанси следва да посочите сбора от всички суми - на модел, акумулатор(и), зарядно устройство.

Разбира се, предмет на договора за стоков кредит може да бъде само желания от вас модел, а акумулатор(и) и/или зарядно устройство да заплатите при получаването на модела, без да разсрочвате дължимата за тях сума.

Как да кандидатствате за пазаруване на изплащане.

Има два начина, по които може да сключите договор за покупка на изплащане от магазин Нитро Планет:

1. На място в нашия реален магазин с адрес гр. София 1574, кв. Гео Милев, ул. Манастирска 41.

2. Онлайн (дистанционно), чрез кликване на бутона "Купи на изплащане", който ще намерите в страницата на всеки един модел Traxxas, под неговата основна снимка:

Купете на изплащане онлайн (дистанционно) в няколко лесни стъпки.

1. Изберете желан от вас модел на Traxxas.

2. Изберете акумулатор(и) и зарядно устройство за него.

3. Изберете аксесоари и опционални части, в случай, че желаете такива.

4. Свържете се с нас, за да ви потвърдим наличността на избраните артикули или ако не са налични - възможността да ги доставим за вас.

5. Кликнете на бутона "Купи на изплащане", който ще намерите под основната снимка на страницата на всеки Traxxas модел в нашия онлайн магазин.

6. Следвайте стъпките и насоките на онлайн системата на БНП Париба Лични Финанси.

Какво следва след онлайн кандидатстването.

В случай, че получите одобрение от БНП Париба Лични Финанси, те ще ни информират за това. След което ние ще поръчаме избрания от вас радиоуправляем модел на Traxxas и евентуално добавените от вас аксесоари и консумативи за него и ще се свържем с вас за да потвърдим заявката. Ако модела, аксесоари и консумативи са налични в нашия магазин, ще ви помолим за уточнение относно предпочитан от вас начин за доставка - взимане от нашия реален магазин или получаване с куриер за София и страната.

Оставаме на разположение за всякаква информация относно избора на Traxxas модел, акумулатори, зарядни устройства, както и за да отговорим на всички ваши въпроси, свързани с покупката на изплащане. В раздел Контакти на нашия онлайн магазин ще намерите всички начини за връзка с нас, включително и адреса на реалният ни магазин.

За да осигури своята пълна функционалност, онлайн магазин Нитро Планет използва бисквитки. Подробности ще намерите в раздел Лични данни. С натискането на бутон "Съгласявам се" вие се съгласявате както с предоставянето на свои лични данни, така и с Общите условия на Нитро Планет.