Изберете
Вашата количка
Уважаеми клиенти и гости на хоби център Нитро Планет,
Във връзка с намаляване разпространението и овладяването на коронавирус (COVID-19) в България, достъпа до нашия реален магазин временно ще бъде ограничен. Ще може да пазарувате от нас основно онлайн. Разбира се, заявки за части, аксесоари, консумативи и модели ще приемаме и по телефона. Възможно е да има известна забава по отношение на моделите, които сте поръчали, предвид затруднената международна спедиция.
Бъдете здрави!

Пазарувайте на изплащане

Уважаеми клиенти,

Хоби център Нитро Планет работи в сътрудничество с БНП Париба. Благодарение на това можем да ви предложим всеки един модел на Traxxas на изплащане. Вие избирате месечната си вноска в зависимост от срока на кредита, ние ще подготвим всички нужни документи за сключване на договора.

За да купите на изплащане своя Traxxas модел е нужно да посетите нашия магазин, който се намира на адрес:

гр. София, 1574

ж.к. Гео Милев, ул. Манастирска 41

телефони за връзка: 02 442 30 38 и 0887 190 917

Попълването на документите отнема около 10 минути, а след още не повече от 5 минути ще разберете становището на банката. При одобрение ще може да вземете своя Traxxas модел веднага, ако е наличен в магазина ни или да го поръчаме и да го получите след около 10 дни.

За да осигури своята пълна функционалност, онлайн магазин Нитро Планет използва бисквитки. Подробности ще намерите в раздел Лични данни. С натискането на бутон "Съгласявам се" вие се съгласявате както с предоставянето на свои лични данни, така и с Общите условия на Нитро Планет.