Изберете
Вашата количка

Купета за модели

Резервни купета, изработени от лексан, в комплект с лепенки. Предлагаме оригинални купета на Traxxas, готово изрязани и разпробити за перфектен и точен монтаж. Част от тях са прозрачни и небоядисани, съответно следва да изберете подходящ цвят или цветова комбинация, за да ги боядисате според вашето предпочитание.

Купетата на Pro-Line Racing също са прозразчни и изискват боядисване. Но за разлика от вариантите на Traxxas, те не са изрязани, не са разпробити. Което ви дава допълнителна възможност да творите по тях, както и да ги напаснете по свое желание към модела.

За собствениците на touring и drift модели в мащаб 1/10 предлагаме разнообразие от купета на Killerbody. Интересното при тях, освен високата детайлност, е отличната окомплектовка - в комплект към повечето от тях ще намерите реалистични основи за фарове и стопове (light buckets). Ако разполагате с подходящи 3mm и 5mm светодиоди, може да завършите по перфектен начин вашия onroad проект. Купетата на Killerbody ще намерите основно в два варианта. Едните са фабрично боядисани, с монтирани аксесоари. Следва само да ги напаснете към шасито и да ги монтирате към него. Другите са произведени за тези от вас, които искат сами да изрежат купето и сами да го боядисат, в цвят по избор.

Ако ще боядисвате прозрачно купе трябва да обърнете внимание, че почти всички купета се боядисват от долната страна. Боята следва да е специализирана, защото купето по време на експлоатация подлежи на деформация и недостатъчно еластична боя ще се напука. Разгледайте и изберете желан цвят сред богатия асортимент от боя за лексан, с който разполагаме. Ако желаете, може да закупите допълнителен или различен комплект лепенки с красиви надписи.

За голяма част от купетата, които предлагаме, ще намерите различни допълнителни части, например ролбари, подсилки и др., както и разнообразие от реалистични скейл аксесоари.

Производител: LaTrax Номер: 7611
Купе за LaTrax Teton. В комплект с лепенки. Прозрачно. С изрязани калници и разпробити отвори за монтаж. По желание може да го боядисате. Обърнете внимание, че всички купета се боядисват от долната страна със специална боя за модели, която обикновено се предлага под формата на спрей. След приключван..
37.30лв.
Без данък:31.08лв.
Производител: Traxxas Номер: 7111
Купе за Traxxas E-Revo 1/16 и Traxxas E-Revo 1/16 VXL. В комплект с лепенки. Прозрачно. С изрязани калници и разпробити отвори за монтаж. По желание може да го боядисате. Обърнете внимание, че всички купета се боядисват от долната страна със специална боя за модели, която обикновено се предлага под ..
49.60лв.
Без данък:41.33лв.
Производител: Traxxas Номер: 8611
Прозрачно, фабрично изрязано и разпробито купе за Traxxas E-Revo VXL. По желание може да го боядисате с цвят по ваш избор. Обърнете внимание, че всички купета се боядисват от долната страна със специална боя за модели, която обикновено се предлага под формата на спрей.В комплект с изрязани лепенки з..
74.50лв.
Без данък:62.08лв.
Производител: Traxxas Номер: 8611T
Фабрично изрязано и боядисано в Purple цветова схема купе за Traxxas E-Revo VXL. Купето е пълен комплект и включва монтиран вътрешен ролбар, механизъм за закрепване и заключване на купето към шасито, както и външната защита за тавана...
198.30лв.
Без данък:165.25лв.
Производител: Traxxas Номер: 8911
Купе за първата и по-къса версия на Traxxas Maxx 4x4 VXL. В комплект с лепенки. Прозрачно. С изрязани калници и фабрично подготвено за монтаж. По желание може да го боядисате. Обърнете внимание, че всички купета се боядисват от долната страна със специална боя за модели, която може да закупите от на..
79.50лв.
Без данък:66.25лв.
Body, Traxxas Maxx 4x4 VXL, narrow, ProGraphix
Очаква се
Производител: Traxxas Номер: 8911X
Купе за първата и по-къса версия на Traxxas Maxx 4x4 VXL. В комплект с лепенки. С фабрично поставени всички шарки и преливки. С изрязани калници и разпробити отвори за монтаж. По желание може да го боядисате, като обикновено един цвят е достатъчен. След нанасяне на боята ще получите красиво, в стил ..
98.80лв.
Без данък:82.33лв.
Производител: Traxxas Номер: 8918
Купе за Traxxas Maxx 4x4 VXL (WideMaxx). В комплект с лепенки. Прозрачно. С изрязани калници и фабрично подготвено за монтаж. По желание може да го боядисате. Обърнете внимание, че всички купета се боядисват от долната страна със специална боя за модели, която може да закупите от нашия магазин. След..
88.70лв.
Без данък:73.92лв.
Производител: Traxxas Номер: 8918X
Купе за Traxxas Maxx 4x4 VXL (WideMaxx). В комплект с лепенки. С фабрично поставени всички шарки и преливки. С изрязани калници и разпробити отвори за монтаж. По желание може да го боядисате, като обикновено един цвят е достатъчен. След нанасяне на боята ще получите красиво, в стил заводско купе, но..
116.70лв.
Без данък:97.25лв.
Производител: Traxxas Номер: 4812
Купе за Traxxas Nitro 4-Tec 3.3. В комплект с лепенки и спойлер. С фабрично поставени всички шарки и преливки. С изрязани калници и разпробити отвори за монтаж. По желание може да го боядисате, като обикновено един цвят е достатъчен. След нанасяне на боята ще получите красиво, в стил заводско купе, ..
82.60лв.
Без данък:68.83лв.
Body, Traxxas Nitro Rustler, ProGraphix
Очаква се
Производител: Traxxas Номер: 4411R
Купе за Traxxas Nitro Rustler. В комплект с лепенки и спойлер. С фабрично поставени всички шарки и преливки. С изрязани калници и разпробити отвори за монтаж. По желание може да го боядисате, като обикновено един цвят е достатъчен. След нанасяне на боята ще получите красиво, в стил заводско купе, но..
86.90лв.
Без данък:72.42лв.
Производител: Traxxas Номер: 5387
Купе за Traxxas Revo 3.3. В комплект с лепенки. Прозрачно. С изрязани калници и разпробити отвори за монтаж. По желание може да го боядисате. Обърнете внимание, че всички купета се боядисват от долната страна със специална боя за модели, която обикновено се предлага под формата на спрей. След приклю..
62.20лв.
Без данък:51.83лв.
Производител: Traxxas Номер: 5387X
Купе за Traxxas Revo 3.3. В комплект с лепенки. С фабрично поставени всички шарки и преливки. С изрязани калници и разпробити отвори за монтаж. По желание може да го боядисате, като обикновено един цвят е достатъчен. След нанасяне на боята ще получите красиво, в стил заводско купе, но с цвят по ваш ..
86.90лв.
Без данък:72.42лв.
Показани 1 от 12 | 63 (6 Страници)
За да осигури своята пълна функционалност, онлайн магазин Нитро Планет използва бисквитки. Подробности ще намерите в раздел Лични данни. С натискането на бутон "Съгласявам се" вие се съгласявате както с предоставянето на свои лични данни, така и с Общите условия на Нитро Планет.