Изберете
Вашата количка
Уважаеми клиенти и гости на хоби център Нитро Планет,
Във връзка с намаляване разпространението и овладяването на коронавирус (COVID-19) в България, достъпа до нашия реален магазин временно ще бъде ограничен. Ще може да пазарувате от нас основно онлайн. Разбира се, заявки за части, аксесоари, консумативи и модели ще приемаме и по телефона. Възможно е да има известна забава по отношение на моделите, които сте поръчали, предвид затруднената международна спедиция.
Бъдете здрави!

Купета за Traxxas

Резервни купета и аксесоари за тях. В комплект с лепенки. Предлагаме оригинални купета на Traxxas, готово изрязани и разпробити за перфектен и точен монтаж. Всички ProGraphix купета на Traxxas са с фабрично нанесени шарки и преливки. По ваше желание може да ги оцветите с един или повече цветове, с което ще постигнете бързо и лесно заводска прецизност и красота с цвят по ваш избор. Всички останали купета са изцяло прозрачни и това дали ще имат шарки и с колко цвята ще ги боядисате е изцяло по ваш избор. Ако желаете, може да закупите допълнителен комплект лепенки с красиви надписи.

Купетата на Pro-Line Racing са прозразчни, аналогично на стандартните Traxxas купета. Но за разлика от тях, те не са изрязани, не са разпробити. Което ви дава допълнителна възможност да творите по тях, както и да ги напаснете по свое желание към модела.

Ако ще боядисвате следва да обърнете внимание, че всички купета се боядисват от долната страна. Боята следва да е специализирана, защото купето по време на експлоатация подлежи на деформация и недостатъчно еластична боя ще се напука.

Boddy support, rear
Очаква се
Производител: Traxxas Номер: 7713
Задна основа за купето на Traxxas X-Maxx. В комплект с 2 броя 3x15mm и 2 броя 3x15mm винтове...
37.30лв.
Без данък:31.08лв.
Производител: Traxxas Номер: 8613
Ролбар за купето на Traxxas E-Revo VXL Brushless. В комплект с 4 броя 3x12mm болтове...
19.90лв.
Без данък:16.58лв.
Body, LaTrax Teton, clear
Очаква се
Производител: LaTrax Номер: 7611
Купе за LaTrax Teton. В комплект с лепенки. Прозрачно. С изрязани калници и разпробити отвори за монтаж. По желание може да го боядисате. Обърнете внимание, че всички купета се боядисват от долната страна със специална боя за модели, която обикновено се предлага под формата на спрей. След приключван..
37.60лв.
Без данък:31.33лв.
Производител: LaTrax Номер: 7611X
Купе за LaTrax Teton. В комплект с лепенки. С фабрично поставени всички шарки и преливки. С изрязани калници и разпробити отвори за монтаж. По желание може да го боядисате, като обикновено един цвят е достатъчен. След нанасяне на боята ще получите красиво, в стил заводско купе, но с цвят по ваш избо..
44.90лв.
Без данък:37.42лв.
Body, Traxxas E-Revo 1/16, clear
Очаква се
Производител: Traxxas Номер: 7111
Купе за Traxxas E-Revo 1/16 и Traxxas E-Revo 1/16 VXL. В комплект с лепенки. Прозрачно. С изрязани калници и разпробити отвори за монтаж. По желание може да го боядисате. Обърнете внимание, че всички купета се боядисват от долната страна със специална боя за модели, която обикновено се предлага под ..
49.90лв.
Без данък:41.58лв.
Body, Traxxas E-Revo 1/16, ProGraphix
Очаква се
Производител: Traxxas Номер: 7111X
Купе за Traxxas E-Revo 1/16 и Traxxas E-Revo 1/16 VXL. В комплект с лепенки. С фабрично поставени всички шарки и преливки. С изрязани калници и разпробити отвори за монтаж. По желание може да го боядисате, като обикновено един цвят е достатъчен. След нанасяне на боята ще получите красиво, в стил зав..
69.60лв.
Без данък:58.00лв.
Body, Traxxas E-Revo Brushless, clear
Очаква се
Производител: Traxxas Номер: 5611
Купе за Traxxas E-Revo и Traxxas E-Revo Brushless. В комплект с лепенки. Прозрачно. С изрязани калници и разпробити отвори за монтаж. По желание може да го боядисате. Обърнете внимание, че всички купета се боядисват от долната страна със специална боя за модели, която обикновено се предлага под форм..
62.20лв.
Без данък:51.83лв.
Производител: Traxxas Номер: 5611X
Купе за Traxxas E-Revo и Traxxas E-Revo Brushless. В комплект с лепенки. С фабрично поставени всички шарки и преливки. С изрязани калници и разпробити отвори за монтаж. По желание може да го боядисате, като обикновено един цвят е достатъчен. След нанасяне на боята ще получите красиво, в стил заводск..
86.90лв.
Без данък:72.42лв.
Производител: Traxxas Номер: 4812
Купе за Traxxas Nitro 4-Tec 3.3. В комплект с лепенки и спойлер. С фабрично поставени всички шарки и преливки. С изрязани калници и разпробити отвори за монтаж. По желание може да го боядисате, като обикновено един цвят е достатъчен. След нанасяне на боята ще получите красиво, в стил заводско купе, ..
82.60лв.
Без данък:68.83лв.
Производител: Traxxas Номер: 4411R
Купе за Traxxas Nitro Rustler. В комплект с лепенки и спойлер. С фабрично поставени всички шарки и преливки. С изрязани калници и разпробити отвори за монтаж. По желание може да го боядисате, като обикновено един цвят е достатъчен. След нанасяне на боята ще получите красиво, в стил заводско купе, но..
86.90лв.
Без данък:72.42лв.
Производител: Traxxas Номер: 5387
Купе за Traxxas Revo 3.3. В комплект с лепенки. Прозрачно. С изрязани калници и разпробити отвори за монтаж. По желание може да го боядисате. Обърнете внимание, че всички купета се боядисват от долната страна със специална боя за модели, която обикновено се предлага под формата на спрей. След приклю..
62.20лв.
Без данък:51.83лв.
Производител: Traxxas Номер: 5387X
Купе за Traxxas Revo 3.3. В комплект с лепенки. С фабрично поставени всички шарки и преливки. С изрязани калници и разпробити отвори за монтаж. По желание може да го боядисате, като обикновено един цвят е достатъчен. След нанасяне на боята ще получите красиво, в стил заводско купе, но с цвят по ваш ..
86.90лв.
Без данък:72.42лв.
Показани 1 от 12 | 25 (3 Страници)
За да осигури своята пълна функционалност, онлайн магазин Нитро Планет използва бисквитки. Подробности ще намерите в раздел Лични данни. С натискането на бутон "Съгласявам се" вие се съгласявате както с предоставянето на свои лични данни, така и с Общите условия на Нитро Планет.