Изберете
Вашата количка

Купета за Traxxas

Резервни купета и аксесоари за тях. В комплект с лепенки. Предлагаме оригинални купета на Traxxas, готово изрязани и разпробити за перфектен и точен монтаж. Всички ProGraphix купета на Traxxas са с фабрично нанесени шарки и преливки. По ваше желание може да ги оцветите с един или повече цветове, с което ще постигнете бързо и лесно заводска прецизност и красота с цвят по ваш избор. Всички останали купета са изцяло прозрачни и това дали ще имат шарки и с колко цвята ще ги боядисате е изцяло по ваш избор. Ако желаете, може да закупите допълнителен комплект лепенки с красиви надписи.

Купетата на Pro-Line Racing са прозразчни, аналогично на стандартните Traxxas купета. Но за разлика от тях, те не са изрязани, не са разпробити. Което ви дава допълнителна възможност да творите по тях, както и да ги напаснете по свое желание към модела.

Ако ще боядисвате следва да обърнете внимание, че всички купета се боядисват от долната страна. Боята следва да е специализирана, защото купето по време на експлоатация подлежи на деформация и недостатъчно еластична боя ще се напука.

Производител: LaTrax Номер: 7611
Купе за LaTrax Teton. В комплект с лепенки. Прозрачно. С изрязани калници и разпробити отвори за монтаж. По желание може да го боядисате. Обърнете внимание, че всички купета се боядисват от долната страна със специална боя за модели, която обикновено се предлага под формата на спрей. След приключван..
37.30лв.
Без данък:31.08лв.
Body, LaTrax Teton, ProGraphix
Очаква се
Производител: LaTrax Номер: 7611X
Купе за LaTrax Teton. В комплект с лепенки. С фабрично поставени всички шарки и преливки. С изрязани калници и разпробити отвори за монтаж. По желание може да го боядисате, като обикновено един цвят е достатъчен. След нанасяне на боята ще получите красиво, в стил заводско купе, но с цвят по ваш избо..
44.90лв.
Без данък:37.42лв.
Производител: Traxxas Номер: 7111
Купе за Traxxas E-Revo 1/16 и Traxxas E-Revo 1/16 VXL. В комплект с лепенки. Прозрачно. С изрязани калници и разпробити отвори за монтаж. По желание може да го боядисате. Обърнете внимание, че всички купета се боядисват от долната страна със специална боя за модели, която обикновено се предлага под ..
49.60лв.
Без данък:41.33лв.
Производител: Traxxas Номер: 8611
Прозрачно, фабрично изрязано и разпробито купе за Traxxas E-Revo VXL. По желание може да го боядисате с цвят по ваш избор. Обърнете внимание, че всички купета се боядисват от долната страна със специална боя за модели, която обикновено се предлага под формата на спрей.В комплект с изрязани лепенки з..
74.50лв.
Без данък:62.08лв.
Производител: Traxxas Номер: 8611T
Фабрично изрязано и боядисано в Purple цветова схема купе за Traxxas E-Revo VXL. Купето е пълен комплект и включва монтиран вътрешен ролбар, механизъм за закрепване и заключване на купето към шасито, както и външната защита за тавана...
198.30лв.
Без данък:165.25лв.
Производител: Traxxas Номер: 8911
Купе за Traxxas Maxx 4x4 VXL. В комплект с лепенки. Прозрачно. С изрязани калници и фабрично подготвено за монтаж. По желание може да го боядисате. Обърнете внимание, че всички купета се боядисват от долната страна със специална боя за модели, която може да закупите от нашия магазин. След приключван..
79.50лв.
Без данък:66.25лв.
Производител: Traxxas Номер: 8911X
Купе за Traxxas Maxx 4x4 VXL. В комплект с лепенки. С фабрично поставени всички шарки и преливки. С изрязани калници и разпробити отвори за монтаж. По желание може да го боядисате, като обикновено един цвят е достатъчен. След нанасяне на боята ще получите красиво, в стил заводско купе, но с цвят по ..
98.80лв.
Без данък:82.33лв.
Производител: Traxxas Номер: 4812
Купе за Traxxas Nitro 4-Tec 3.3. В комплект с лепенки и спойлер. С фабрично поставени всички шарки и преливки. С изрязани калници и разпробити отвори за монтаж. По желание може да го боядисате, като обикновено един цвят е достатъчен. След нанасяне на боята ще получите красиво, в стил заводско купе, ..
82.60лв.
Без данък:68.83лв.
Body, Traxxas Nitro Rustler, ProGraphix
Очаква се
Производител: Traxxas Номер: 4411R
Купе за Traxxas Nitro Rustler. В комплект с лепенки и спойлер. С фабрично поставени всички шарки и преливки. С изрязани калници и разпробити отвори за монтаж. По желание може да го боядисате, като обикновено един цвят е достатъчен. След нанасяне на боята ще получите красиво, в стил заводско купе, но..
86.90лв.
Без данък:72.42лв.
Производител: Traxxas Номер: 5387
Купе за Traxxas Revo 3.3. В комплект с лепенки. Прозрачно. С изрязани калници и разпробити отвори за монтаж. По желание може да го боядисате. Обърнете внимание, че всички купета се боядисват от долната страна със специална боя за модели, която обикновено се предлага под формата на спрей. След приклю..
62.20лв.
Без данък:51.83лв.
Производител: Traxxas Номер: 5387X
Купе за Traxxas Revo 3.3. В комплект с лепенки. С фабрично поставени всички шарки и преливки. С изрязани калници и разпробити отвори за монтаж. По желание може да го боядисате, като обикновено един цвят е достатъчен. След нанасяне на боята ще получите красиво, в стил заводско купе, но с цвят по ваш ..
86.90лв.
Без данък:72.42лв.
Body, Traxxas Rustler VXL, clear
Очаква се
Производител: Traxxas Номер: 3714
Купе за Traxxas Rustler VXL. В комплект с лепенки и спойлер. Прозрачно. С изрязани калници и разпробити отвори за монтаж. По желание може да го боядисате. Обърнете внимание, че всички купета се боядисват от долната страна със специална боя за модели, която обикновено се предлага под формата на спрей..
62.20лв.
Без данък:51.83лв.
Показани 1 от 12 | 50 (5 Страници)
За да осигури своята пълна функционалност, онлайн магазин Нитро Планет използва бисквитки. Подробности ще намерите в раздел Лични данни. С натискането на бутон "Съгласявам се" вие се съгласявате както с предоставянето на свои лични данни, така и с Общите условия на Нитро Планет.