Изберете
Вашата количка

Купета за Traxxas

Резервни купета и аксесоари за тях. В комплект с лепенки. Предлагаме оригинални купета на Traxxas, готово изрязани и разпробити за перфектен и точен монтаж. Всички ProGraphix купета на Traxxas са с фабрично нанесени шарки и преливки. По ваше желание може да ги оцветите с един или повече цветове, с което ще постигнете бързо и лесно заводска прецизност и красота с цвят по ваш избор. Всички останали купета са изцяло прозрачни и това дали ще имат шарки и с колко цвята ще ги боядисате е изцяло по ваш избор. Ако желаете, може да закупите допълнителен комплект лепенки с красиви надписи.

Купетата на Pro-Line Racing са прозразчни, аналогично на стандартните Traxxas купета. Но за разлика от тях, те не са изрязани, не са разпробити. Което ви дава допълнителна възможност да творите по тях, както и да ги напаснете по свое желание към модела.

Ако ще боядисвате следва да обърнете внимание, че всички купета се боядисват от долната страна. Боята следва да е специализирана, защото купето по време на експлоатация подлежи на деформация и недостатъчно еластична боя ще се напука.

Производител: LaTrax Номер: 7611
Купе за LaTrax Teton. В комплект с лепенки. Прозрачно. С изрязани калници и разпробити отвори за монтаж. По желание може да го боядисате. Обърнете внимание, че всички купета се боядисват от долната страна със специална боя за модели, която обикновено се предлага под формата на спрей. След приключван..
37.30лв.
Без данък:31.08лв.
Body, LaTrax Teton, ProGraphix
Очаква се
Производител: LaTrax Номер: 7611X
Купе за LaTrax Teton. В комплект с лепенки. С фабрично поставени всички шарки и преливки. С изрязани калници и разпробити отвори за монтаж. По желание може да го боядисате, като обикновено един цвят е достатъчен. След нанасяне на боята ще получите красиво, в стил заводско купе, но с цвят по ваш избо..
44.90лв.
Без данък:37.42лв.
Body, Traxxas E-Revo 1/16, clear
Очаква се
Производител: Traxxas Номер: 7111
Купе за Traxxas E-Revo 1/16 и Traxxas E-Revo 1/16 VXL. В комплект с лепенки. Прозрачно. С изрязани калници и разпробити отвори за монтаж. По желание може да го боядисате. Обърнете внимание, че всички купета се боядисват от долната страна със специална боя за модели, която обикновено се предлага под ..
49.90лв.
Без данък:41.58лв.
Body, Traxxas E-Revo 1/16, ProGraphix
Очаква се
Производител: Traxxas Номер: 7111X
Купе за Traxxas E-Revo 1/16 и Traxxas E-Revo 1/16 VXL. В комплект с лепенки. С фабрично поставени всички шарки и преливки. С изрязани калници и разпробити отвори за монтаж. По желание може да го боядисате, като обикновено един цвят е достатъчен. След нанасяне на боята ще получите красиво, в стил зав..
69.60лв.
Без данък:58.00лв.
Body, Traxxas E-Revo Brushless, clear
Очаква се
Производител: Traxxas Номер: 5611
Купе за Traxxas E-Revo и Traxxas E-Revo Brushless. В комплект с лепенки. Прозрачно. С изрязани калници и разпробити отвори за монтаж. По желание може да го боядисате. Обърнете внимание, че всички купета се боядисват от долната страна със специална боя за модели, която обикновено се предлага под форм..
62.20лв.
Без данък:51.83лв.
Body, Traxxas E-Revo Brushless, ProGraphix
Очаква се
Производител: Traxxas Номер: 5611X
Купе за Traxxas E-Revo и Traxxas E-Revo Brushless. В комплект с лепенки. С фабрично поставени всички шарки и преливки. С изрязани калници и разпробити отвори за монтаж. По желание може да го боядисате, като обикновено един цвят е достатъчен. След нанасяне на боята ще получите красиво, в стил заводск..
86.90лв.
Без данък:72.42лв.
Производител: Traxxas Номер: 8911
Купе за Traxxas Maxx 4x4 VXL. В комплект с лепенки. Прозрачно. С изрязани калници и фабрично подготвено за монтаж. По желание може да го боядисате. Обърнете внимание, че всички купета се боядисват от долната страна със специална боя за модели, която може да закупите от нашия магазин. След приключван..
79.50лв.
Без данък:66.25лв.
Производител: Traxxas Номер: 4812
Купе за Traxxas Nitro 4-Tec 3.3. В комплект с лепенки и спойлер. С фабрично поставени всички шарки и преливки. С изрязани калници и разпробити отвори за монтаж. По желание може да го боядисате, като обикновено един цвят е достатъчен. След нанасяне на боята ще получите красиво, в стил заводско купе, ..
82.60лв.
Без данък:68.83лв.
Производител: Traxxas Номер: 4411R
Купе за Traxxas Nitro Rustler. В комплект с лепенки и спойлер. С фабрично поставени всички шарки и преливки. С изрязани калници и разпробити отвори за монтаж. По желание може да го боядисате, като обикновено един цвят е достатъчен. След нанасяне на боята ще получите красиво, в стил заводско купе, но..
86.90лв.
Без данък:72.42лв.
Производител: Traxxas Номер: 5387
Купе за Traxxas Revo 3.3. В комплект с лепенки. Прозрачно. С изрязани калници и разпробити отвори за монтаж. По желание може да го боядисате. Обърнете внимание, че всички купета се боядисват от долната страна със специална боя за модели, която обикновено се предлага под формата на спрей. След приклю..
62.20лв.
Без данък:51.83лв.
Производител: Traxxas Номер: 5387X
Купе за Traxxas Revo 3.3. В комплект с лепенки. С фабрично поставени всички шарки и преливки. С изрязани калници и разпробити отвори за монтаж. По желание може да го боядисате, като обикновено един цвят е достатъчен. След нанасяне на боята ще получите красиво, в стил заводско купе, но с цвят по ваш ..
86.90лв.
Без данък:72.42лв.
Производител: Traxxas Номер: 3714
Купе за Traxxas Rustler VXL. В комплект с лепенки и спойлер. Прозрачно. С изрязани калници и разпробити отвори за монтаж. По желание може да го боядисате. Обърнете внимание, че всички купета се боядисват от долната страна със специална боя за модели, която обикновено се предлага под формата на спрей..
62.20лв.
Без данък:51.83лв.
Показани 1 от 12 | 19 (2 Страници)
За да осигури своята пълна функционалност, онлайн магазин Нитро Планет използва бисквитки. Подробности ще намерите в раздел Лични данни. С натискането на бутон "Съгласявам се" вие се съгласявате както с предоставянето на свои лични данни, така и с Общите условия на Нитро Планет.