Изберете
Вашата количка

Доставка и плащане

Онлайн магазин Нитро Планет разполага с реален магазин, намиращ се в гр. София 1574, кв. Гео Милев, ул. Манастирска 41. От него се изпълняват всички ваши поръчки, направени в нашия електронен магазин. Доставяме ги в цялата страна с куриерски фирми Еконт и Спиди. При финализиране на своята поръчка ще имате възможност да изберете с кой куриер да пътува тя, дали да бъде доставена до ваш адрес или до офис на куриера. В повечето случаи поръчките пътуват "от днес за утре", което означава, че поръчвате днес и получавате доставката на следващия работен ден. Разбира се, добавили сме и опция за избор да вземете своята покупка от нашия физически магазин. С което бихте спестили цената на куриерската услуга. Ако имате допълнителни указания към поръчката, ще може да ги впишете в съответното поле при финализирането й.

Когато изберете да доставим покупката ви до офис на Еконт или Спиди, задължително в полето за Коментар трябва да посочите до кой офис на куриера желаете да пътува тя. В случай, че не знаете кой офис ще ви бъде най-удобен, може да разгледате местоположението на офисите на Спиди и офисите на Еконт от тяхната интернет страница.

Изпълнение на вашите поръчки за резервни и тунинг части, консумативи и аксесоари.

Когато пазарувате от нашия онлайн магазин резервни части, тунинг части, аксесоари и консумативи, имайте предвид следните срокове за доставка:

 • всички поръчки, направени до 14:30ч. в работен ден, ще бъдат обработвани и изпращани същия ден;
 • всички поръчки, направени след 14:30ч. в работен ден, ще бъдат обработвани и изпращани на следващия работен ден. Възможно е, но не е гарантирано, поръчката ви да бъде обработена и изпратена още същия ден.
 • всички поръчки, направени в почивни и празнични дни, ще се изпълняват от нас в първия работен ден след тях.

Изключение в посочените срокове за доставка може да има когато избраните от вас продукти не са налични или са изчерпани в нашия реален магазин. Във всички случаи, когато ще забавим поръчката ви или когато не можем да я изпълним, ще се свържем с вас на email или телефонния номер, посочени в поръчката ви.

Изпълнение на вашите поръчки за радиоуправляеми модели. Срок на доставка.

Поръчки за радиоуправляеми модели Traxxas, които не са налични, се приемат само на някои от посочените телефони в раздел Контакти или на място, в нашия реален магазин. След като изберете вашия нов модел, следва да заплатите капаро в размер по ваш избор, но не по-малко от 100лв. Капарото може да бъде заплатено на място в магазина, чрез банков превод или чрез паричен превод по куриерски фирми Спиди или Еконт. След което в рамките на около 10 дни ние ще доставим избраният от вас модел в нашия реален магазин. В случай, че той ще пътува до вас с куриерска фирма Спиди или Еконт, ще са нужни още до 2 дена за извършване на тази доставка.

Срок на доставка на вашата поръчка за резервни и тунинг части, консумативи и аксесоари.

Всички поръчки, за които сте избрали доставка с Еконт, пристигат на следващия ден след изпращането им, в посочения от вас офис на Еконт или до ваш адрес.

Всички поръчки, за които сте избрали доставка със Спиди, пристигат на следващия ден след изпращането им, в посочения от вас офис на Спиди или до ваш адрес.

Проследяване на поръчка и нейния статус.

След като направите своята поръчка, на използвания от вас email адрес ще получите потвърждение за това, както и информация за съдържанието й, нейната цена и дължимото (ако има такова) към куриера за извършване на доставката. Когато обработим покупката ви и я опаковаме, ще получите втори email от нас, който да потвърди нейното изпращане. В писмото ще откриете и номер на товарителница. По него ще може да правите справка за движението на пратката от страницата на избрания от вас за доставка куриер. За ваше удобство тук публикуваме директна връзка към страницата за проследяване на пратки на Спиди, както и към страницата за проследяване на пратки на Еконт.

Застраховаме всяка една пратка.

Независимо, че опаковаме грижливо вашата покупка, искаме да сме сигурни, че ще я получите в оригинален вид, така, както бихте я взели лично от нашия физически магазин. За целта ние я изпращаме с обявена парична стойност, на която я застраховаме. И добавяме опция да прегледате пратката преди да я заплатите. Затова когато вземете своята покупка от куриера, без значение дали от негов офис или служител на адрес, винаги разопаковайте пратката преди да я заплатите. Заплащането и приемането й от вас означава, че сме изпълнили поръчката ви коректно и пратката не е счупена или амортизирана при транспорт от страна на куриера.

Заплащане на вашата покупка за резервни части, тунинг части, аксесоари и консумативи.

При завършване на своята поръчка през нашия онлайн магазин ще имате три основни възможности за избор на заплащане:

 • наложен платеж, доставка с куриер до офис на куриера или до посочен от вас адрес. Сумата за доставката, дължима към избраната от вас куриерска фирма, както и сумата на вашата поръчка, се заплащат на куриера. Единичната цена на всяка от двете суми, както и сбора им, се визуализират в нашия онлайн магазин преди да потвърдите поръчката си посредством бутон Потвърди. Ако някоя от двете суми не ви устройва или не желаете заплатите ясно посочения техен сбор, моля, не натискайте бутон Потвърди.
 • наложен платеж, безплатна доставка до посочен от вас офис на куриер. При покупка на резервни и тунинг части на обща стойност над 120лв., ще имате възможност да изберете безплатна доставка до офис на Еконт. В този случай на куриера ще дължите единствено сумата на направената от вас поръчка. Ако тази сума не ви устройва или не желаете да я заплатите, моля, не натискайте бутон Потвърди за потвърждаване на вашата покупка.
 • взимане на вашата поръчка от нашия реален магазин. При финализиране на вашата покупка, може да изберете опция да я вземете от нашия физически магазин. Адреса и местоположението му на карта може да видите в секция Контакти. Тогава ще трябва да заплатите само стойността на вашата поръчка.

Заплащане на вашата покупка за Traxxas модели.

 • наложен платеж, доставка с куриер до офис на куриера или до посочен от вас адрес. Сумата за доставката, дължима към избраната от вас куриерска фирма, както и сумата на вашата поръчка, се заплащат на куриера. От сумата за вашата поръчка ще бъде приспаднато заплатеното преди направата й капаро.
 • взимане на вашата поръчка от нашия реален магазин. Ще ви бъде приспаднато заплатеното преди направата й капаро, а остатъка от дължимата сума ще заплатите в магазина преди получаването на модела.

Цени на куриерските услуги.

При финализиране на своята поръчка за резервни части, тунинг части, аксесоари и консумативи ще видите цените за всеки един от възможните начини на доставка. За ваша предварителна информираност и удобство ги публикуваме тук:

 • доставка до посочен от вас офис на Спиди: не повече от 8.70 лв.
 • доставка до посочен от вас офис на Еконт: не повече от 8.70 лв.
 • доставка до посочен от вас адрес със Спиди: не повече от 12.60 лв.
 • доставка до посочен от вас адрес с Еконт: не повече от 12.60 лв.

Често куриерската услуга надхвърля посочените цени и разликата се поема от нашия магазин. Ако куриерската услуга за конкретна доставка е по-ниска от посочената тук, вие ще заплатите на куриера реалната и по-ниската сума, видна от товарителницата към вашата пратка..

Цените за доставка на радиоуправяеми модели Traxxas са както следва:

 • доставка до посочен от вас офис на Спиди: до 50 лв. с включена застраховка;
 • доставка до посочен от вас офис на Еконт: до 60 лв. с включена застраховка;
 • доставка до посочен от вас адрес със Спиди: до 75 лв. с включена застраховка;
 • доставка до посочен от вас адрес с Еконт: до 75 лв. с включена застраховка.

Това е максималната цена, която бихте дължали за доставка на вашия нов модел. Конкретната сума за куриерската услуга зависи от теглото на поръчания от вас модел, както и от неговата цена (сумата по наложения платеж).

Поръчаната стока се доставя на посочения от вас конкретно за поръчката адрес за доставка или адрес на офис на куриера. Всяка поръчана стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.

Сервиз за гаранционни Traxxas модели и Traxxas зарядни устройства.

В случай, че се налага използване на куриерска услуга за извършване на гаранционнен ремонт на модел или зарядно устройство, транспортните разходи в двете посоки (до магазина и обратно до вас) са дължими от вас. Когато ни изпращате гаранционен продукт, задължително е да го опаковате грижливо и да ни го изпратите в пълен комлект.

Сервиз за извънгаранционни Traxxas модели и Traxxas зарядни устройства.

В случай, че се налага използване на куриерска услуга за извършване на извънгаранционен ремонт на модел или зарядно устройство, траспортните разходи в двете посоки (до магазина и обратно до вас) са дължими от вас. Когато ни изпращате извънгаранционен продукт, задължително е да го опаковате грижливо и да ни го изпратите в пълен комлект.

За да осигури своята пълна функционалност, онлайн магазин Нитро Планет използва бисквитки. Подробности ще намерите в раздел Лични данни. С натискането на бутон "Съгласявам се" вие се съгласявате както с предоставянето на свои лични данни, така и с Общите условия на Нитро Планет.