Изберете
Вашата количка

Инструменти

Body reamer, aluminum handle
Очаква се
Производител: Traxxas Номер: 3433X
Прецизен инструмент за разпробиване на отвори в купето. Изключителна точност при маркиране и направа на отвори, през които се монтира купето за шасито. Режещата част има маркировки за означаване размера на отвора. Което ще ви улесни при направата на многобройн отвори, които трябва да са с еднакъв ди..
93.10лв.
Без данък:77.58лв.
Производител: Traxxas Номер: 5475
Мултифункционален пластмасов ключ с широк спектър на приложение. За прецизно регулиране хлабината между капачките и ябълковидните болтове в главината. Тази хлабина определя цялостната хлабина на главината / колелото. Ключа се използва и за по-лесно развиване капачките на амортисьорите на повечето Tr..
9.20лв.
Без данък:7.67лв.
Traxxas tool kit Traxxas tool kit
Очаква се
Производител: Traxxas Номер: 3415
Комплект от 11 броя двустранни накраници или общо 22 броя шестограми, гаечен ключ, накрайници за гайки, прави и кръстати отверки. Всичко, от което имате нужда, за ремонта и подръжката на вашия Traxxas модел в удобен, затварящ се с цип, калъф. Различните накрайници се закачат за удобната и ергономичн..
74.70лв.
Без данък:62.25лв.
Производител: Traxxas Номер: 5480X
Специализиран ключ за завиване и развиване на 17mm гайките на главините (колелата) на голяма част от Traxxas моделите. Ключа е пластмасов, но много здрав. Материала, от който е изработен, не позволява надраскване на гайките. Ако инцидентно ви се наложи да демонтирате колело и не разполагате с този к..
10.70лв.
Без данък:8.92лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
За да осигури своята пълна функционалност, онлайн магазин Нитро Планет използва бисквитки. Подробности ще намерите в раздел Лични данни. С натискането на бутон "Съгласявам се" вие се съгласявате както с предоставянето на свои лични данни, така и с Общите условия на Нитро Планет.