Изберете
Вашата количка

За Нитро Планет

Хоби център Нитро Планет е специализиран вносител и сервиз на американската компания за производство на радиоуправляеми модели Traxxas. Освен настоящия онлайн магазин, разполагаме и с реален магазин в гр. София. Точния му адрес, карта на местоположението му, както и телефони за връзка с нас, ще намерите в раздел Контакти.

Отличен опит.

Екипа на Нитро Планет има над 10-годишен опит в продажбата и поддръжката на Traxxas. На база вашите предпочитания, ние можем да ви предложим оптималния за вас модел. Можем да ви дадем професионални насоки при неговия избор, както и при избора на аксесоари, консумативи и резервни части за него.

Traxxas сервиз.

Разполагаме с модерен и специализиран сервиз за гаранционно и извънгаранционно обслужване на всички Traxxas модели. Може да ни се доверите за бързо и качествено обслужване на вашия любим модел. Ние ще подменим за вас амортизираните части, ще направим профилактика на модела и ще настроим шасито му за оптимално пътно поведение. Успоредно с това ще ви дадем съвети и насоки при неговото последващо обслужване, в случай, че решите сами да го извършите. В допълнение, ако имате нужда от информация и съвет, докато сами ремонтирате своя Traxxas модел, може да ни потърсите по някои от посочените за връзка с нас начини.

Налични резервни части.

Хоби център Нитро Планет разполага с голям асортимент от налични резервни и тунинг части за широка гама Traxxas радиоуправляеми модели, коли и камиони. Като се стараем това разнообразие постоянно да се увеличава. Нещо повече. Предвид лоялната политика на Traxxas към своите клиенти, при нас ще намерите или може да поръчате резервни части и за вече спряни от производство модели.

Налични и с поръчка Traxxas модели.

Ако избраният от вас Traxxas модел не е сред наличните модели в магазина ни, ние ще го доставим в рамките на до 10 календарни дни. Разбира се, можем да го окомплектоваме с всички опционални аксесоари по ваше желание.

Доставяме за цялата страна.

Хоби център Нитро Планет има договор за извършване на доставки за цялата страна с куриерски фирми Спиди и Еконт. Което означава, че можем да ви доставим нужните части или избрания модел до посочен от вас адрес или избран от вас офис на куриера. Подробна информация за начините на доставка и плащане може да откриете в раздела Доставка и плащане в нашия онлайн магазин.

За да осигури своята пълна функционалност, онлайн магазин Нитро Планет използва бисквитки. Подробности ще намерите в раздел Лични данни. С натискането на бутон "Съгласявам се" вие се съгласявате както с предоставянето на свои лични данни, така и с Общите условия на Нитро Планет.