Изберете
Вашата количка

Представяме ви Traxxas RSS Feed

18 Aug Traxxas E-Revo VXL Brushless - Представяне в синьо
Nitro Planet 0 1126
Най-доброто офроуд шаси, произвеждано някога. Изключителен баланс между красота и технология. Дори при висока скорост и неравен терен, Traxxas E-Revo VXL Brushless ще запази конткат с пътната настилка, позволявайки ви да го насочвате в желаната посок..
11 Aug Traxxas Jato 3.3 - Разопаковане
Nitro Planet 0 1011
Допреди 7-8 години нитро моделите бяха преобладаващата част сред дистанционно управляемите хоби модели. Дали заради все по-достъпната LiPo технология, използвана в акумулаторите на електромоделите или заради все по-малкото места, на които човек може ..
07 Aug LaTrax Teton - Представяне в червен цвят
Nitro Planet 0 505
LaTrax Teton e оптималния избор, когато искате да зарадвате своето дете с проходим и динамичен модел. Задвижаването 4x4 и водозащитената електроника са само част от предимствата на този симпатичен мъник. И не по-малко важното - няма непоправима щета ..
27 Jul LaTrax Teton - Представяне в син цвят
Nitro Planet 0 509
LaTrax Teton e предназначен за най-малките. Със своя атрактивен дизайн, 100% водозащитеност, отлична динамика и 4x4 задвижване, той е отличен избор за подарък на вашето дете. Презареждаемия акумулатор, с който е окомплектован модела, ще ви даде дълго..
13 Jul Traxxas E-Revo 1/16 - Разопаковане
Nitro Planet 1 577
Traxxas E-Revo 4x4 1/16 е чудесен избор за вашето дете. Модела е с 4x4 предаване и водозащитена електроника. Може да бъде управляван на дъжд и сняг. Задвижван е от мощен Titan 550 електромотор. Може да бъде захранен както със 7.2V NiMH, така и с 7.4V..
13 May LaTrax Teton - Разопаковане
Nitro Planet 0 640
Имате дете и искате да му подарите радиоуправляем джип с дистанционно управление. Искате този джип да е водозащитен, с отлична динамика, с презареждаем акумулатор и не по-малко важното - да може да бъде ремонтиран в случай на нужда. Желаете детето, о..
07 May Traxxas E-Revo VXL Brushless - Разопаковане
Nitro Planet 0 706
Легендарното шаси в света на радиоуправляемите модели. Това е възможно най-краткото определение за инженерните решения, вложени в Traxxas E-Revo VXL Brushless. Без аналог и без конкуренция по отношение на ходовата част и пътното поведение. Четирите а..
27 Feb Traxxas X-Maxx - Разопаковане
Nitro Planet 0 716
Traxxas X-Maxx е огромен. Много по-голям от Traxxas E-Revo и повече от два пъти по-голям от Traxxas Stampede. С дължина почти 1 метър и ширина половин метър, това е най-големия модел, произвеждан до момента от Traxxas. Първата генерация X-Maxx можеше..
14 Feb Подмяна на маншон на полуос (5459)
Nitro Planet 0 533
Полуоската на първата серия Traxxas E-Revo Brushless, както и на Traxxas E-Maxx Brushless и Traxxas Revo 3.3, е телескопична. Конструирана е от мъжка и женска част, които влизат една в друга и се движат на шлици. Чрез тази сглобка е постигната промен..
31 Jan Traxxas TRX-4 Yellow - Кратък фото преглед
Nitro Planet 0 591
Traxxas пуснаха наскоро на пазара лимитирана серия на радиоуправляемия катерач TRX-4. За разлика от стандартната версия, тук купето на Land Rover Defender е боядисано в наситено и приятно жълто, което прави добър контраст с черните детайли по модела,..
23 Jan Traxxas Rustler 4x4 VXL - Поставяне на по-висок акумулатор
Nitro Planet 0 417
В шасито на Traxxas Rustler 4x4 VXL могат да бъдат поставяни различни по височина акумулатори. Фабричната му настройка е фиксирана за избор на акумулатори с дължина 155mm и височина от 24mm до 26mm. Но ако желаете да увеличите височината до 30mm, за ..
21 Jan Traxxas TRX-4 - Разопаковане
Nitro Planet 0 574
Радиоуправляемите катерачи стават все по-популярни. Може би защото хората търсят все повече близостта на природата и искат да управляват по време на своите разходки един красив и умеещ да преодолява различни препятствия спътник. От години Traxxas пре..
Показани 1 от 12 | 26 (3 Страници)
За да осигури своята пълна функционалност, онлайн магазин Нитро Планет използва бисквитки. Подробности ще намерите в раздел Лични данни. С натискането на бутон "Съгласявам се" вие се съгласявате както с предоставянето на свои лични данни, така и с Общите условия на Нитро Планет.