Изберете
Вашата количка
Уважаеми клиенти и гости на хоби център Нитро Планет,
Във връзка с намаляване разпространението и овладяването на коронавирус (COVID-19) в България, достъпа до нашия реален магазин временно ще бъде ограничен. Ще може да пазарувате от нас основно онлайн. Разбира се, заявки за части, аксесоари, консумативи и модели ще приемаме и по телефона. Възможно е да има известна забава по отношение на моделите, които сте поръчали, предвид затруднената международна спедиция.
Бъдете здрави!

Ваучер за подарък

Искате да купите подарък за свой близък или приятел, но не знаете с какво най-много ще го зарадвате? Тогава се доверете и възползвайте от нашите ваучери. Хоби център Нитро Планет предлага ваучери на различна стойност, които може да закупите на място, в нашия магазин или да получите с куриер до избран от вас адрес или офис на куриера. Всеки притежател на ваучер, издаден от Нитро Планет, може да получи срещу сумата, отпечатана на ваучера, стока по избор. Ако избраната стока е с цена по-висока от стойността на ваучера, следва да доплати разликата. Ако избраната стока е на по-ниска цена от отбелязаната на ваучера, разликата може да бъде оползотворена в избор на друга или допълнителна стока, но не може да бъде изплатена. Също така е важно да знаете, че ваучерите не могат да бъдат осребрявани.

Ако имате нужда от съвет при определяне цената и избор на Ваучер, не се колебайте и се свържете с нас.

Няма продукти в тази категория.

За да осигури своята пълна функционалност, онлайн магазин Нитро Планет използва бисквитки. Подробности ще намерите в раздел Лични данни. С натискането на бутон "Съгласявам се" вие се съгласявате както с предоставянето на свои лични данни, така и с Общите условия на Нитро Планет.